Logo-Sansin

VédJE a környezetet,
és töltsE újra ÖN is!

Vásároljon az oldal alján bemutatott termékekből. 
Miután a termék kifogyott, 
a kiürült flakonnal térjen be a dm, Budaörs, 
Malomkő utca 7. szám alatt lévő üzletébe, hogy újra töltse.

A flakonon lévő vonalkódot scannelje be
az utántöltő állomáson.

Helyezze a flakont kupak nélkül
a megfelelő csap alá, és
nyomja meg az “utántöltés indítása” gombot. 

Várja meg, amíg a töltés befejeződik.
(A töltés alatt ne mozdítsd meg a flakont)

Vegye el utántöltött flakonját és
gondosan zárja rá a kupakot. 

Vegye el a nyomtatott címkét és
ragassza fel a flakon egyik üres oldalára.
A korábbi töltés címkéjét előzőleg
távolítsa el a flakonról.

Köszönjük, hogy újratöltötte flakonját, ezáltal védi a környezetet!

Vigye a pénztárhoz a terméket, és fizessen csak a töltetért!

Termékek

Spring Blossom Mosógél infografika

SPRING BLOSSOM

Univerzális folyékony mosógél

Univerzális folyékony mosógél kellemes tavaszi mezőre emlékeztető illattal. Arctic termékünkkel együtt használva még intenzívebb illat érhető el.

Spring Blossom Mosógél group
baba mosógél infografika

BABA MOSÓGÉL​

Dermatológiailag tesztelt és gyengéd hipoallergén baba mosógél​

Gyermekeink gyengédséget és speciális odafigyelést igényelnek, nincs ez másképp a ruháikkal sem. A Sansin Baba baba mosógél a legnagyobb odafigyeléssel készítettük.

Baba mosógél 2 literes flakon

ARCTIC

Textilöblítő koncentrátum

Ha a hűsítő és élettel teli élményeket egy pillanatra palackba szeretnéd zárni és hazavinni, akkor az Arctic maradandó frissességére van szükséged.

CARIBBEAN​

Szenzitív textilöblítő koncentrátum
érzékeny bőrre

Textilöblítő koncentrátumunk allergénmentes illattal, a reggeli friss tengerre emlékeztető üdeségével.

A kampány együttműködő partnerei

A dm 13 országban van jelen Európában, Magyarországon 1993-ban nyitották meg első üzletüket. Piacvezető drogériaként a vállalat példát szeretne mutatni környezetének, ez vállalati filozófiájuk egyik kulcseleme. Célul tűzték ki, hogy vásárlóiknak fenntartható megoldásokat adjanak a hétköznapok döntéseihez, így saját kompetenciaterületükből és alaptevékenységükből kiindulva szeretnének hatást elérni. A dm üzleteiben a vásárlók számára leginkább a választékon keresztül érzékelhető a fenntarthatóság: bio és natúr termékek széles választékát kínálják, továbbá szinte minden termékkategóriát érintően találnak a vásárlók alternatív lehetőségeket. Saját márkás termékeik kialakításánál az összetevők és csomagolások terén is folyamatosak a fejlesztések.

 

 

A tudatos fogyasztást segíti, hogy zöldre színezték azon termékek polci ár címkéjét, amelyek környezetbarát vonatkozással és azt igazoló logóval rendelkeznek. Felelősséget éreznek abban is, hogy felhívják a vásárlók figyelmét a választási lehetőségekre, ezért Kezdd kicsiben a háztartásodban! néven zárt Facebook csoportot indítottak, ahol alternatívát mutatnak a fogyasztóknak, s szakértő partnerek segítségével dolgoznak fel egy-egy témát.

 

 

A dm Mindig megéri ár stratégiájával is a tudatos fogyasztás mellett teszi le a voksát: az érintett termékeknél négy hónapon át nem emelik az árakat, így a vásárlóknak kiszámíthatóságot biztosítanak, nem kell akciókat figyelni, akkor vehetik meg a termékeket, amikor arra valóban szükségük van.

 

A dm döntési folyamataiban, működésében is alapvető szerepe van a fenntarthatóságnak, a környezeti, társadalmi és a gazdasági szempontok figyelembevétele megjelenik a vállalat mindennapi gyakorlatában, a munka-magánélet egyensúlyának segítésében, a folyamatos képzési lehetőségekben, a munkatársakkal való etikus bánásmódban.

 

Az utántöltő állomás bevezetésével újabb mérföldkőhöz érkezett a drogéria a fenntartható jövő felé vezető úton.

2016 óta temérdek eredményt és elismerést szerezve jutottunk ki a nemzetközi piacra. Mostanra már a német és számos más európai országban is kapható magyar termék vagyunk. Kezdetben olyan mosó- és tisztítószert szerettünk volna elérhető áron vásárolni, amely valóban környezetbarát termék és emellett tényleges tisztítóhatása is van. Ekkoriban ez csak egy elérhetetlen álom volt, hiszen nem volt hasonló termék a piacon. A minden igényt kielégítő termékek drágák és körülményesek voltak a mindennapi fogyasztó számára.

 

Ezt megelégelve született meg az első magyar vegán mosószer – a Sansin.