fbpx
Kozmetikumok

Bársonyosan puha bőr és haj. Természetesen. Neked.

A Sansin kozmetikai termékek kíméletesen, de hatékonyan tisztítják és ápolják a bőrt. Különleges formulájuk kizárólag növényi és organikus összetevőket tartalmaz, hosszú fejlesztési munka eredményeként – hogy a legjobb minőségben adhassuk Neked.

Mindegyik kozmetikai termékünk rendelkezik a Vegan Society hivatalos vegán minősítésével, vagyis egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és teljes egészében állatkísérlet-mentesen készülnek.

Kozmetikumaink dermatológiailag teszteltek, és sikeres klinikai bőrtolerancia vizsgálatainknak köszönhetően normál és érzékeny bőrűek számára egyaránt használhatók. Teljes egészében SLES-és SLS-mentes termékek, kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől.  A termékekben felhasznált, kiváló minőségű illatok 100 százalékban allergénmentesek, úgynevezett szenzitív illatok, ezért nincs irritáló hatásuk még az érzékeny, ekcémás bőrre sem.

A Sansin formulák olyan organikus összetevőket is tartalmaznak, mint a gyümölcsvizek vagy a növényi glicerin. A folyékony szappanok, tusfürdők, samponok természetes olajokat tartalmaznak, mint az argán és az édes mandula, valamint olyan természetes, organikus kivonatokat, mint a kamilla és a citromfű. 

Termékeink a környezetben könnyen lebomlanak, flakonunk pedig 100 százalékban újrahasznosított. Így egyaránt vigyázunk Rád és bolygónkra.

Sansin_sampon_normal_hajra

Samponok

Samponjaink a normál, zsíros és igénybe vett hajtípust egyaránt ápolják és védik. Természetes növényi alapanyagokat tartalmazó formulánk hatékonyan tisztít és táplál.
TOVÁBB

Sansin_hajbalzsam_zsiros_hajra

Hajbalzsamok

A Sansin hajbalzsamjai a normál, zsíros és igénybe vett hajtípust egyaránt karbantartják és ápolják, a hajtövektől egészen a hajvégekig.
TOVÁBB

Sansin_hajmaszk

Hajmaszk

A Sansin hajmaszk természetes, növényi eredetű összetevői hidratálják és táplálják a hajat, amely erős és fényes lesz.
TOVÁBB

Sansin_folyekony_szappan_mandula

Folyékony szappanok

A Sansin folyékony szappanok bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz.
TOVÁBB

Tusfürdők

A Sansin tusfürdők bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz.
TOVÁBB

Testápolók

A Sansin testápolók kíméletes formulája természetes növényi alapanyagokat tartalmaz.
TOVÁBB

sansin_formen_tea_tree_500ml

Férfi tusfürdő és sampon

A Sansin tusfürdő & sampon férfiaknak termékeink kíméletes formulája növényi alapanyagokat tartalmaz.
TOVÁBB