fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient

GYIK

Hol vásárolhatom meg a Sansin mosószereit, textilöblítőit és mosogatószereit?

A Sansin az összes magyarországi Auchanban, valamint egyre több Azúr, CBA Príma, DM és Rossmann üzletben elérhető. Továbbá két webáruházban is elérhetők a termékek: www.kifli.hu, illetve www.greenandclean.hu.

És a baby termékeket hol találom meg?

Jelenleg a CBA Príma boltokban, valamint a már említett két webáruházban elérhetők a baby termékek: www.kifli.hu, illetve www.greenandclean.hu. A baby samponok és fürdetők hamarosan a Rossmann üzletekben is megtalálhatóak lesznek.

Melyik terméket használjam színes ruhához, melyiket a fehér mosáshoz?

Színes ruhákhoz a Heat Flow és a Summer Vibe mosószert ajánljuk. Ezek a termékek színvédő adalékanyaggal rendelkeznek, mégpedig természetes, növényi eredetű szójaproteinnel. A Summer Essence mosószerünk szenzitív, univerzális mosógél. A Spring Blossom és az Ice Glow termékek szintén univerzálisak. Az utóbbi 3 terméket ajánljuk fehér ruhák mosásához is. Mivel univerzálisak, színes, színtartó ruhákhoz is használhatók, de kifejezett színvédelemmel nem rendelkeznek, mint a színes mosószereink.

Vásárlás előtt jó lenne megismerni a termékek illatát. Mihez hasonlíthatók az egyes termékek?

A mosógélek közül a Spring Blossom friss, az Ice Glow virágos, a Heat Flow lágy, a Summer Vibe parfümös, a Summer Essence pedig szenzitív, púderes illatú.
Öblítőink közül a Tropical parfümös, az Arctic friss, a Rainforest parfümös, a Moonson virágos, a Caribbean szenzitív, púderes illatú.
Mosogatószereink közül a szenzitív, lágy illatok kedvelőinek az Earthday, a virágos illatokat preferálóknak a Sunday, a friss illatot keresőknek pedig a Moonday javasolt.

Mely termékek ajánlottak érzékeny bőrűeknek?

A Sensitive termékeink allergénmentes illatokat tartalmaznak, használatuk kifejezetten az érzékeny bőrűek számára ajánlott. A hipoallergén, dermatológiailag tesztelt baba termékcsaládunkat pedig kifejezetten a kisbabák érzékeny bőrének védelme érdekében fejlesztettük ki, továbbá érzékeny bőrű felnőttek számára is tökéletes, kímélő kozmetikum.

A termékösszetevők listáját böngészve látom, hogy a Sansin is tartalmaz vegyi anyagokat. Például felületaktív anyagot, kémiai illatot, tartósítószert. Akkor mégsem természetes a termék?

A Sansin növényi, természetes tenzideket és organikus összetevőket tartalmaz. A „konzerválószer”, „illatanyag”, „tenzid”, „felületaktív” szavak szakmai kifejezések, melyek mögött a Sansin esetében zöld és kímélő anyagok vannak. Minden háztartásvegyi vagy kozmetikai termék vegyipari termék, hiszen kémiai úton állítódik elő, vegyületek kombinációja. De ez önmagában nem negatív jelző. Az emberi test is vegyületek kombinációja. A Sansin célja, hogy kizárólag olyan alapanyagokat és összetevőket használjunk, amelyek nem ártalmasak az egészségre és nem terhelik a környezetünket sem.

Gyakran kell eltüntetnem makacsabb foltokat is. Áztatáshoz is használható a Sansin?

Igen. Minimum 15 perces, makacsabb folt esetén maximum 30-40 perces áztatást tanácsolunk. Adagolási javaslatunk: 5 liter vízhez 50 milliliter, erős szennyeződés esetén 100 milliliter.

Tervezitek-e a flakonok újratölthetőségét vagy a csomagolásmentes értékesítést? Hiszen az a legkörnyezetbarátabb flakon, amit meg sem veszel.

Nagy erőkkel dolgozunk a csomagolásmentes értékesítés megszervezésén. Nem könnyű feladat, hiszen a háztartásvegyi árukra rendkívül szigorú jogszabályok vonatkoznak. Reményeink szerint 2020-ban jelentkezni tudunk a megoldással! Addig is mindenkinek a szelektív gyűjtést és az újrahasznosítást javasoljuk!

Magyar vagy külföldi termék a Sansin?

A Sansin teljes egészében magyar termék. Magyarországon készül, gyártóüzemünk az észak- magyarországi régióban található. A nagy érdeklődésnek köszönhetően már a környező országokban is kapható: Romániában, Bulgáriában, Ukrajnában, Németországban és Lengyelországban is megtalálható.

A Sansin flakonjai műanyagok, ez hogyan lehet környezetbarát?

A Sansin valamennyi terméke elérhető 100 százalékban újrahasznosítható flakonokban. Olyan, úgynevezett biztonságos műanyagból készülnek, amelyekből nem jutnak rákkeltő és a hormonháztartást károsan befolyásoló anyagok a tárolt termékekbe, illetve környezetünkbe sem. Az újrahasznosítást pedig igyekszünk többféleképpen is segíteni!