Női kozmetikumok-regi

Női kozmetikumok

A Sansin kozmetikai termékek kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt. Különleges formulájuk összeállításakor törekedtünk a növényi eredetű összetevők lehető legnagyobb arányú használatára; teljes egészében SLES-és SLS-mentes termékek, ez is az egyik legfontosabb szempont volt a fejlesztéskor. Kellemes illatuk mentes a potenciális 26 illatallergéntől. A környezetben könnyen lebomló termékek, a flakonjuk 100%-ban újrahasznosított. Használatuk normál és érzékeny bőrűek számára is alkalmas, mert a termékek összetételét úgy fejlesztettük ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát, ezt bőrgyógyászok által végzett dermatológiai teszt igazolja.

Folyékony szappanok

A Sansin folyékony szappanok bőrkímélő formulája természetes, növényi eredetű összetevőket tartalmaz. 

A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású, növényi glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.

Az ápoló hatáshoz a speciális mandulaolaj és kamillakivonat is hozzájárul.
Kamilla kivonattal
Mandulaolajjal

Tusfürdők

A Sansin tusfürdők bőrkímélő formulája természetes, növényi eredetű összetevőket tartalmaz. A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású, növényi glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.

Az ápoló hatáshoz a speciális argán- és mandulaolaj is hozzájárul.
Argánolajjal
Mandulaolajjal

Kéz- és Testápolók

A Sansin testápolók kíméletes formulája természetes, növényi eredetű alapanyagokat tartalmaz. Normál és érzékeny bőrre is ajánlott. Használatuk egyszerű, könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik. Hatóanyagaik védik a bőrt a kiszáradástól.

Az ápoló hatáshoz a speciális argán-és mandulaolaj-tartalom is hozzájárul.
Argánolajjal
Mandulaolajjal

Samponok

Samponjaink a normál, zsíros és igénybevett hajtípust egyaránt ápolják és védik. Természetes, növényi eredetű alapanyagokat tartalmazó formulánk hatékonyan tisztít és táplál.
Száraz hajra
Normál hajra
Zsíros hajra

Hajbalzsamok

A Sansin hajbalzsamjai a normál, zsíros és igénybevett hajtípust egyaránt karbantartják és ápolják, a hajtövektől egészen a hajvégekig.
Száraz hajra
Normál hajra
Zsíros hajra


Hajmaszk minden hajra

A Sansin hajmaszk természetes, növényi eredetű összetevői hidratálják és táplálják a hajat, amely erős és fényes lesz.


Részletek