Blog-regi

mosáskampány blog

Öko mosószerek hatékonysága jobb, mint gondolnád! Nézzük meg, hogyan teljesített a Sansinezen a teszten. *Ez a teszt 2020. 12. 04. napján készült.Az árak és az összetevők azóta változhattak. Tekintsd meg a hivataloseredményeket Eredeti Teszt Szép és hatékony, ez a Sansin. A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra volt kíváncsi, hogy cáfolható-e az a városi legenda, miszerint azContinue reading “mosáskampány blog”

Újratöltő gép használata

VédJE a környezeteT,és töltsE újra ÖN is! Vásároljon az oldal alján bemutatott termékekből.Miután a termék kifogyott, a kiürült flakonnal térjen be  a felsorolt üzletek egyikébe, hogy újra töltse.   1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mamut II. 1026 Budapest, Pázsit u.2. Budagyöngye 1032 Budapest, Bécsi út 33-35. Bécsi Corner 1034 Budapest, Bécs út 154., Gobuda Mall BudapestContinue reading “Újratöltő gép használata”

gewinnspiel

.st0{fill:#FFFFFF;} Herzlichen Glückwunsch und viel Spaß beim Testen ! Gerne würden wir euere Meinung über unsere Produkte in unserem Blog auch mit anderen zukünftigen Sansin Nutzern teilen. Unser Blog ist ab dem 01.08 erreichbar, wo wir in naher Zukunft auch weitere tolle, noch nie dagewesene Gewinnspiele veranstalten werden! Seid ihr gespannt? Wir sind es auch,Continue reading “gewinnspiel”

Hatékony, illatos, magyar. Környezetbarát szerek taroltak a mosás teszten.

Öko mosószerek hatékonysága jobb, mint gondolnád! Nézzük meg, hogyan teljesített a Sansinezen a teszten. *Ez a teszt 2020. 12. 04. napján készült.Az árak és az összetevők azóta változhattak. Tekintsd meg a hivataloseredményeket Eredeti Teszt Szép és hatékony, ez a Sansin. A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra volt kíváncsi, hogy cáfolható-e az a városi legenda, miszerint azContinue reading “Hatékony, illatos, magyar. Környezetbarát szerek taroltak a mosás teszten.”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.