fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

A Sansin termékei épp olyan sokszínűek, mint a természet!

Lassan tényleg feléled a természet is a téli álmából, és a szürke hónapok után csodás színekkel kényeztet minket! Az orgona halványlilája, a nárcisz sárgája, a tulipánok rózsaszínbe hajló pirosa, a gyöngyvirág fehérje, és a zöld millió árnyalata a Sansin termékpalettájában is visszaköszönnek – bemutatjuk neked 5 kedvencünket!

A halványlila: a kamillás hajbalzsam

A krémes, egyhén egzotikus illatú, kamilla-kivonatot tartalmazó Sansin balzsam a hajtövektől egészen a hajvégekig ápolja a hajadat, miközben illatossá és tisztává varázsolja a hajkoronádat, amit végre nem kell folyton sapka alá bújtatni!

A természetes ragyogásért válaszd a természetes növényi alapanyagokat tartalmazó hajbalzsamot, aminek nem csak a tartalma és az illata, de színével a fürdőszobád díszeként is hasznosítható, pasztell-lila flakonja is a tavaszt idézi!

A napsárga: Sunday mosogatószer

A Sansin mosogatószerek foszfát-, petrolkémiai származék-, színezőanyag-, és szilikonmentes formula alapján készülnek, és egyszerre távolítják el hatékonyan a szennyeződéseket az edényekről, miközben kíméletesek a bőrhöz. A növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, univerzális mosogatószerek közül a Sunday virágos illata, és tavaszi virágokat idéző, 100 százalékban PCR HDPE műanyagból készült, újrahasznosított, vidám, sárga műanyag csomagolása a mosogatás nem mindig felhőtlen folyamatába is segíthet egy kis tavaszt varázsolni!

A rózsaszínbe hajló piros: Heatflow mosógél

A lágy, fűszeres, egyáltalán nem tolakodó illatú Heatflow mosógél alacsony hőmérsékleten is hatékony, színvédelem enzimei pedig gondoskodnak arról, hogy csak a foltok tűnjenek el, a kedvenc tavaszi ruhád színének élénksége ne.

Ráadásul helyi, magyar termék, így egyértelműen a fenntartható választások közé tartozik, és mivel nem tartalmaz káros vegyszereket, így a lefolyóba kerülve sem fejt ki környezetkárosító hatást – környezetjavítót viszont annál inkább: különösen szürke napokon vidám árnyalatú flakonjának puszta látványa is segíthet a közérzeteden!

A hófehér: Baba mosógél

A Sansin Baby univerzális mosógél nem irritálja a babák bőrét és természetes összetevőivel gyengéd törődést biztosít a kisbabák ruháinak.  A különböző vegyi és allergizáló anyagok könnyebben felszívódnak a kisbabák vékonyabb bőrén keresztül, akik ráadásul néha hajlamosak kicsit megkóstolni, megrágcsálni is a ruháikat.

A természetes összetevőkből álló vegán mosó- és öblítőszerek hatalmas előnye, hogy nem allergizálnak, nem irritálják a bőrt: mentesek az irritáló SLES-stől, SLS-től, petrolkémiai származékoktól és szilikontól, így a babák szempontjából is teljesen biztonságosak.

Az ezerarcú zöld:  Rainforest öblítő koncentrátum

A Sansin öblítői a természet erejével varázsolják puhává a kedvenc tavaszi ruhadarabjaidat; a Rainforest univerzális öblítőkoncentrátum púderes, fűszeres illata, és flakonjának erőteljes, vibráló zöld árnyalata egészen biztosan segítenek tavaszi hangulatba kerülni!

Ráadásul az organikus, környezetbarát anyagokat tartalmazó öblítő választásával nem csak az ökológiai lábnyomod csökkented, hanem minimalizálod a hétköznapi életedben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását is.

Neked melyik a kedvenc Sansin-színed? Ha még nincs saját Sansin-palettád, ajánlásaink mentén bátran elkezdheted összeállítani a számodra leginkább megfelelő, tavaszi kollekciót!