fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Testet-lelket feltöltő tavaszi bőrápolás a Sansinnal

Tavasszal két, nagyon fontos feladatunk van: egyrészt ideje feltölteni a télen lemerült tartalékainkat, másrészt fel kellene készítenünk a bőrünket a hamarosan érkező nyári melegre és lenge, egyre többet mutató ruhákra. A megfelelő termékek kiválasztásával ezt a két feladatot akár egyszerre is teljesíthetjük – közben pedig még jól is érezhetjük magunkat!

A célja valójában mindkét feladatnak ugyanaz: gondoskodni bőrünk megfelelő táplálásáról. A hosszú tél, a hideg hónapok után a bőrünk sápadt, repedezett lehet, szárazon hámló, érzékeny felületekkel, kipirosodott részekkel. Ha gondoskodunk bőrünk egészségéről, megfelelő táplálásáról, kényeztetéséről, elfelejthetjük a téli kellemetlenségeket, a viszkető, száraz bőrt, és nem kell majd kellemetlenül éreznünk magunkat, ahogyan az egyre többet mutató ruhákban egyre több látszik a bőrünkből is.

Táplált bőr a tél után, a nyár előtt

Nagyon sok olyan tisztálkodószer létezik, ami nem csak a szennyeződéseket távolítja el a testről, hanem a bőr saját felső, zsíros rétegét is. Ennek viszont fontos szerepe van a bőrünk védelmében, amit nagyon jól támogatnak a természetes összetevők, és az ezekben gazdag kozmetikumok. A hosszú tél után érdemes lehet a kiszáradt bőrünket gyakrabban kényeztetni egy-egy tápláló testápolóval, ami így hamar visszanyeri egészséges színét, rugalmasságát, puhaságát és ragyogását. Fontos viszont, hogy olyan testápolót válasszunk, ami biztos, hogy hosszú távon sem árt a bőrünknek.

Például a legtöbb kozmetikumban, tisztálkodási szerben megtalálható kőolaj-származékok komoly terhelést jelentenek nem csak a környezetünk számára, de bőrünknek is. Eltömítik a pórusokat, akadályozzák a bőr méregtelenítését, erősítik a gyulladásra való hajlamot, ami a tavaszi időszakban – amikor sokszor az étrendünk, a bioritmusunk ilyenkor természetes változása amúgy is felboríthatja a megszokott egyensúlyunkat – még kellemetlenebb lehet.

Megelőzhetjük ezeket a kellemetlenségeket, ha olyan, gyengéd, és a bőrünkhöz kíméletes kozmetikumokat választunk, mint például a Sansin szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont nem tartalmazó tusfürdői és testápolói. Különleges formulájuk kizárólag növényi és organikus összetevőket tartalmaz, így érzékeny bőrűek, akár ekcémára hajlamosak is nyugodtan használhatják.

Nem csak a testednek, a lelkednek is jár a tavaszi megújulás

A Sansin folyékony szappanok, tusfürdők, samponok természetes olajokat tartalmaznak, mint az argán és az édes mandula, valamint olyan természetes, organikus kivonatokat, mint a kamilla és a citromfű. Ezeknek köszönhetően nem csak a bőröd táplálásáról gondoskodnak, de finom illataiknak köszönhetően közérzetjavító intézkedéssé is válhat egy esti bőrápolási rutin, vagy egy napindító, frissítő tusolás.

A női tusfürdők és testápolók két, egyformán tápláló és ápoló változatban kaphatóak: az egyikben argán-, a másikban mandulaolaj gondoskodik a hidratált bőrről – ezek mellett ugyanúgy, ahogy ezekben, a szintén nagyon finom illatú, citromfüves vagy teafaolajos férfi tusfürdő&samponokban is növényi glicerenek védik a kiszáradástól a bőrt.

Kényeztesd el magadat egy természetes, állatkísérletektől mentesen készült tusfürdővel egy kellemes, lazító fürdőhöz és egy vegán, növényi alapanyagokból készült, könnyen használható és gyorsan felszívódó testápolóval – a hatásáért, és az illatáért is hálás lesz a tested, és így a lelked is!

Ezek után pedig biztos, hogy a mosolyod, és a bőröd is készen állnak majd a nyár, és az első napsugarak fogadására!

Photo by Sam Manns on Unsplash

One thought on “Testet-lelket feltöltő tavaszi bőrápolás a Sansinnal

Comments are closed.