fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Earthday, Sunday, Moonday – avagy a mosogatás hangulatai

Mosogatni muszáj – de nem kell, hogy ez egy rossz muszáj legyen! A Sansin mosogatószerek foszfát-, petrolkémiai származék-, színezőanyag-, és szilikonmentes formula alapján készülnek, és egyszerre távolítják el hatékonyan a szennyeződéseket az edényekről, miközben kíméletesek a bőrhöz.

Hatékony zsíroldó formula: kíméletlen a tisztításban, gyengéd a bőrhöz

A mosogatás a többségünk számára mindennapos, ezért fontos feladat, amit két ok miatt szoktuk nem szeretni: egyrészt tud néha komoly kihívást okozni, hogy a makacs, odaégett, zsíros szennyeződéseket hatékonyan távolítsuk el, másrészt sokan féltjük a bőrünket, hiszen azok a szerek, amik kíméletlenül bánnak el az ételmaradékokkal, sokszor a kezünk érzékeny bőrével sem bánnak finomabban. A természetes összetevőkből álló, vegán mosogatószerek egyik hatalmas előnye, hogy nem allergizálnak, azaz nem irritálják a bőrt, hanem gondosan válogatott alapanyagaiknak köszönhetően ápolják azt. Ebben a boltkeresőben megnézheted, a közeledben hol tudod beszerezni, az alábbiakban pedig segítünk, melyik Sansin mosogatószer lehet majd a leginkább kedvedre való!

Amikor szinte észre sem veszed, hogy mosogatsz: Earthday

Van, aki kifejezetten szeret mosogatni – szinte meditatív állapotba kerül a víz csobogásának hangjától, az ismétlődő, monoton mozdulatoktól, miközben valójában kikapcsolja és feltölti ez a tevékenység.

Ha te is egy hosszú nap ideális levezetéseként, csendes, nyugodt, magaddal tölthető minőségi időként tekintesz a mosogatásra, a Sansin Earthday mosogatószerének lágy, fűszeres illatát és bőrkímélő formuláját remek társnak találod majd ebben az időtöltésben.

Amikor vidáman dúdolgatsz közben: Sunday

Virágos jó kedvre derít a mosogatás? Akkor a Sunday virágos illata lesz a neked való!

Bár a nagyobb zenemegosztó portálokon jellemzően 1,5 és 5 óra közötti hosszúságúak a mosogatáshoz készített lejátszási listák, ezzel, a Föld megóvásában és a szennyeződésekkel szemben is hatékony, környezetkímélő termékkel valószínűleg sokkal hamarabb varázsolsz majd a koszos edényekből tisztát… de ugye jól sejtjük, hogy azért nem fogod nagyon bánni, ha így több időd marad majd mosogatás nélkül, csak úgy, az elvégzett munka örömével énekelgetni?

Amikor nincs kedved, de muszáj: Moonday

Lehet, hogy te azok táborát gyarapítod, akik pont allergiásak a mosogatásra – ebben az esetben két jó hírünk is van! Az egyik, hogy ezzel nem vagy egyedül. A másik, hogy épp emiatt szerencsére vannak már jól bevált módszerek ennek a kezelésére.

Először is fontos, hogy jól válassz társat: a természetes, növényi eredetű alapanyagokból készült Sansin mosogatószerek a bőrödnek, a Moonday intenzív, friss illata pedig a hangulatodnak is jót tehet.

Lehet persze, hogy ezt nem érzed majd elegendőnek: ebben az esetben bevonhatod a játékba a gondolkodásodat is! Talán ha azzal a tudattal mosogatsz, hogy közben a növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékválasztásodnak köszönhetően nem csak a konyhádat, de a bolygónkat is élhetőbb hellyé teszed ezzel a tevékenységeddel, szívesebben állsz neki a mosatlan-halmok eltüntetésének! Egy próbát mindenesetre megérhet, nem igaz?