fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Óvjuk együtt kedvenc csodáinkat: babáink bőrét és a természetet!

Ahogy a gyerekek, úgy a természet lakói is kiszolgáltatott helyzetben vannak: rajtunk, felnőtteken, és a mi döntéseinken múlik, hogyan fogják érezni magukat ma, és milyen jövő vár majd rájuk.  Ezért érdemes mindent megtennünk, hogy a lehető legtovább, a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk őket.

De hogyan gondoskodjunk jól a kicsikről és a négylábúakról?

Sok veszély leselkedhet ma rájuk, és nem mindegyiktől tudjuk majd őket megóvni – szép számban akadnak azonban szerencsére olyanok is, melyek megelőzhetőek, és leginkább rajtunk múlik, mit és mennyit teszünk ezért.

Amit a babákért tehetünk

A babák sokkal intenzívebb kapcsolatban állnak a ruháikkal, mint mi, felnőttek – nem csak az egész napos örökmozgás okán ér az amúgy is vékonyabb, és még sérülékenyebb bőrük sokkal gyakrabban a viselt ruhaneműkhöz, ezeket sokszor a tapintáson túl az egyéb érzékszerveikkel is igyekeznek alaposan feltérképezni: rágcsálják, nyalogatják és kitartóan rángatják a textileket.

Mivel a vékonyabb bőrön, és a nyálkahártyán keresztül sokkal, sokkal könnyebben felszívódhatnak a vegyi és allergizáló anyagok, érdemes az egész családnak olyan mosótermékeket választania, amik mentesek ezektől – még ha külön mossuk is a babaruhákat, a mosógépben lerakódhatnak a felnőttek ruháihoz használt, hagyományos mosószerekben megtalálható kemikáliák, amik így a kicsik bőrét és egészségét is károsíthatják.

A természetes összetevőkből álló vegán mosó- és öblítőszerek hatalmas előnye, hogy nem allergizálnak, azaz nem irritálják a bőrt (nem okoznak viszketést, bőrpirosodást vagy kiütést), valamint a lefolyóba kerülve sem fejtenek ki környezetkárosító hatást.

Ugyanígy, természetes összetevőikkel az egyszerűbb használhatóság és a környezet védelme érdekében összevont, univerzális, dermatológiailag tesztelt Sansin baba samponok és fürdetők is gyengéden tisztítják és ápolják a legkisebbek bőré. Mentesek az irritáló SLES-stől, SLS-től, petrolkémiai származékoktól és szilikontól, és mivel természetes növényi alapanyagokból készülnek, biológiailag lebomlanak.

Amivel a természetet védhetjük

Az általunk megvásárolt termékekkel nem csak egy árut emelünk le a polcról, hanem komoly döntéseket is hozunk. Minden egyes emberre 45 kilogramm műanyag jut évente a Földön –  ha a 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült csomagolásban forgalmazott, univerzális alternatívákat választjuk, ezt máris jelentősen csökkentettük. A vegyszermentes opcióknak nem csak mi, és a gyerekeink élvezhetik az előnyeit, de így az általunk használt tisztítószerek és kozmetikumok a lefolyóba kerülve sem fejtenek ki környezetkárosító hatás. A növényi hatóanyagokat tartalmazó termékek a mikroműanyagoktól is mentesek, és nem csak, hogy állati összetevőt sem tartalmaznak, de állatkísérleteket sem végeznek az előállításukhoz és tesztelésükhöz.

A Sansin csapatában az állatvédelem nem csak egy üres szlogen: ebből a videóból megtudhatod, mivel tették szebbé a menhelyi kutyusok karácsonyát!

Állatbarát és bababiztos megoldás a makacs foltok ellen?

Ma már nem társul lemondás a fenntartható választáshoz: a Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően a sár-, fű-, ételmaradék-, üdítő- és fagyi foltok esetében is ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó- és tisztítószerek.

Összegezve, a Sansin termékeivel nem végeznek állatkísérleteket, nem tartalmaznak sem ránk, sem a természetre káros vegyszereket, így a kisbabák, de érzékeny bőrűek, akár ekcémára hajlamosak számára is biztonságos, és 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült csomagolásban kaphatóak, vagyis egyszerre jelentenek  gyerek-, állat- és környezetbarát megoldást a babáink érzékeny bőrének ápolására, és az öltözékük tisztán tartására.