fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Mi volt az eddigi legjobb ajándék, amit Nőnapra kaptál?

Amikor a tökéletes nőnapi ajándékot keressük, vagy épp arról mesélünk valakinek, a közösségi média oldalakon ilyenkor megjelenő képekből kiindulva azt is hihetnénk, hogy a legjobb, legtutibb, legbiztosabb megoldás egy minél nagyobb virágcsokor, egy annál is nagyobb adag csoki, és valami finom kis ékszer… de biztos, hogy erre vágyunk..?

Eleve sok kérdést vet fel a nőnap, annak a helye, szerepe, napjainkban, de az biztos, hogy az erről való gondolkodásnak, beszélgetésnek, és az ehhez kötődő kedvességeknek, figyelmességeknek helye van az életünkben. De hogyan emlékezhetünk meg erről a napról úgy, hogy az mindenki számára egy kedves gesztus legyen?

Sok nő eleve nem vágyik olyan tárgyi ajándékra (mint például a plüssök és az ékszerek), amivel így a túlfogyasztást támogatja, sokan nem szeretik a vágott virágot, és vannak – nem is kevesen – akik a csokoládé helyett inkább egy nagy tál friss, ropogós, szezonális és helyi gyümölcsöt választanának. Van valami, amit viszont mindenki egyformán szeret: a minőségi én-idővel, és egy kis kényeztetéssel nem igazán lehet melléfogni!

Néhány csupa nagybetűs Nő ötlete

A Sansin csapatát 10 olyan nő alkotja, akik nőként, anyaként pontosan tudják, hogy az idő a legkomolyabb érték az életünkben. Termékeik megalkotása során ez volt az egyik legfontosabb szempont – hogy a hatékonyság és a bizalom biztosítása révén időt nyerhessenek és kényelmet adhassanak felhasználóiknak.

Ennek a szemléletnek a jegyében mi is készültünk Nektek egy kis nőnapi meglepetéssel: egy kis időt szeretnék adni, ráadásul a legjobb fajtából! Készen állsz egy kis én-időre?

Nőnapi nyereményjáték

Összeállítottunk egy csomagot, amiben minden megtalálható, ami egy kényeztető, testet-lelket ápoló tavaszi szeánszhoz jól jöhet:

  • egy természetes, argán-és mandulaolaj-tartalmú, állatkísérletektől mentesen készült tusfürdő egy kellemes, lazító fürdőhöz;
  • egy folyékony szappan, hogy a napi rohanásban és a sok-sok kézmosás során is organikus, növényi olajokban gazdag termékünkkel óvhasd a kezeid finom, érzékeny bőrét,
  • és egy vegán, növényi alapanyagokból készült, könnyen használható és gyorsan felszívódó testápoló, amiért nem csak a tél végén lesz hálás lesz a bőröd!

Szeretnél Te lenni az a szerencsés, akit egy, a tavaszi megújuláshoz szükséges, legjobb Sansin-termékekből összeállított kényeztető csomaggal ajándékozunk meg némi igazán ünnepi én-idő eltöltéséhez? Vegyél részt március 8. és 15. között tartó játékunkban!

  1. Kövesd be a Sansin instagram oldalát.
  2. Említsd meg kommentben azt az ismerősödet, aki biztosan örülne az ajándékcsomagnak!

Március 16-án sorsolunk, addig pedig Nőnap alkalmából is sok-sok, kellemes élményekben gazdag pillanatot, és magatokkal töltött, minőségi időt kívánunk Nektek!

Photo by Amy Shamblen on Unsplash