fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Amikor véget ér az idei tél: te hogyan várod a tavaszt?

Vajon a  tél akkor ér hivatalosan véget, amikor levesszük a télikabátot, és már csak a táskánkban hordjuk a sapkánkat? Vagy amikor azt mondja a naptár vagy a meteorológia? Amikor kitűzzük a tavaszi nagytakarítás időpontját? Amikor kinyílnak a hóvirágok? A márciusi hosszú hétvégével? Vagy amint ebből az 5 feltételből legalább 3 teljesül..? 

Talán leginkább akkor ér véget igazán, amikor azt érzed, készen állsz a tavasz fogadására: amikor jöhet végre a tavaszi megújulás!

Ha a tél utolsó hetében nincs tél, mi van helyette?

Az elmúlt napok alapján panaszra nem sokunk lehet, de azért ez még inkább a kedvcsináló ígéret, mint a tavasz érkezése – a napnak viszont már van ereje, és elő lehet venni a csizmák és óriási pulóverek helyett a csinosabb darabokat. Abban a pillanatban viszont, hogy lélekben is elkezdünk ráhangolódni az új évszakra, érkezik a szorongató érzés is az évszakváltással járó tennivalók miatt….

A téli dolgokat ki kellene mosni, el kellene pakolni; az átmeneti évszak viseletét elővenni, rendbetenni, közben pedig jó lenne a lakást is tavaszi díszbe öltöztetni, és a testünknek is biztosítani egy kis regeneráló, tápláló megújulást… bontsuk le együtt kisebb lépésekre ezt a nagy feladatot, meglátod, a Sansinnal nem csak, hogy könnyen a végére érhetsz, de talán még élvezni is fogod ezt a “munkát”!

Az igazán természetközeli tavaszvárás

Kezdjük a lakással – itt az ideje kimosni a függönyöket, takarókat, lecserélni a díszpárnákon a huzatot, és valami igazán tavaszi illatú, friss, ropogós ágyneműt húzni a téli flanelek helyett!

A Sansin termékei nem csak az illatukkal fognak elvarázsolni: tudtad, hogy növényi, természetes összetevőkből készülnek, az előállításukhoz pedig semmilyen állatkísérletet sem végeztek?

Egy frissítő mosás, ami a természetet sem terheli feleslegesen, és szép, tiszta, tavaszba öltözött textíliákat eredményez a lakás minden pontján – ugye, hogy nem is hangzik olyan vészesen?

A lakás tiszta és illatos – és a gardrób?

Az öblítők és mosógélek már alacsony hőfokon is hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, így mielőtt a következő 2 évszakra a szekrények mélyére száműzöd a finom, puha, gyengéd ápolást igénylő téli pulóvereket, sálakat és kendőket, köszönj el a 2020/2021-es tél minden, ezeken tárolt maradékától!

Közben pedig elkezdheted elővenni a tavalyi tavasz és nyár ruhák formájában tárolt emlékeit, és egy frissítő, illatos mosással felkészíteni őket az idei szezonra!

Nos, a lakás és a ruhásszekrények rendben – és Te, hogy érzed magad a bőrödben a hosszú tél után?

Tavaszi megújulás testben és lélekben

A testedről való gondoskodáshoz is választhatsz olyan, természetes megoldásokat, amik organikus összetevőiknek köszönhetően táplálják és ápolják a tél végére sokszor érzékenyebb bőrt is, újrahasznosított anyagból készült, 100 százalékban lebomló flakonjaikkal pedig a környezetünket sem terhelik feleslegesen. A tusfürdők, testápolók és hajápolószerek természetes összetevőikkel, finom illatukkal és kényelmes használatot biztosító (illetve a pazarlást is minimalizáló) pumpás kiszereléseikkel pedig jó eséllyel a következő évszakokra is veled maradnak, szóval ha még nem tetted, most itt az idő beszerezni ezeket a szép, színes, külsejükkel is tavaszt ígérő flakonokat!

Ahogy tartalmukkal és illatukkal segítenek abban, hogy jól érezd magad testben és lélekben tavasszal is, úgy vidám színeikkel a fürdőszobádba is egy kis tavaszi hangulatot varázsolhatnak.

Hogy érzed, most már készen állsz 2021 tavaszára?

Photo by Aniket Bhattacharya on Unsplash