fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Élmény ajándékba – ajándékozz tavaszt Valentin-napra!

Igen, igen, mi is tudjuk, hogy az éttermek, kávézók zárva, a wellness-szállodák szintén, színház, mozi max otthon jöhet szóba, és az élményfürdő sem opció jelenleg. Mindez viszont nem jelenti azt, hogy meg kéne elégedned egy fantáziátlan plüss-mackóval, vagy egy, a Világ másik végéről ideszállított rózsacsokorral, ha a szerelmesek napján kedveskednél valakinek!

A tavasz illata

Még ha az ablakon kinézve ez nem is tűnik túl valószerűnek, hamarosan véget ér a tél – sajnos nem erősítenek rá most erre a farsangi bálok és beöltözős mulatságok sem, de azért csak csukd be a szemedet egy pillanatra, és gondolj a tavaszra. Fogadjunk, hogy nem csak színek és formák, de illatok is megjelentek a képzeletedben. Mi lenne, ha ezt adnád ajándékba Bálint-napra? Előző bejegyzésünkben összegyűjtöttük, a Sansin önmagában is tavaszt idéző flakonjai milyen varázslatos illatokat rejtenek, de a spring blossom folyékony mosógélt most külön is szeretnénk a figyelmedbe ajánlani – addig is, amíg nem ér ide a vágyott tavasz, szeretteid akár a ruháikon is viselhetik az illatát! Válaszd hozzá a virágos illatú monsoon öblítő koncentrátumot, és add ajándékba a tavasz friss fuvallatát akkor, amikor arra mindenkinek a legnagyobb szüksége van, amikor kint még az utolsó fagyokkal búcsúzik a tél!

A természetesség élménye

Amikor Sansin termékeket adsz valakinek, nem csak a minőség, a tisztaság és a frissesség élményével ajándékozod meg, de az ökológiai lábnyomotokat csökkentve a jövőt is építed. Minden termék állatkísérlet- és állati eredetű összetevőktől mentes, környezetbarát és természetes. Az organikus és természetes összetevőknek, valamint a 100 százalékban újrahasznosított flakonoknak köszönhetően mindez fenntartható formában, lemondások nélkül lehet a Tiéd – a család legkisebb tagjainak érzékeny bőrére szánt termékektől a háztartási tisztítószereken át a kozmetikumokig, a Sansin mindig jó választás!

Kényeztető Valentin-napi élmény

A Sansin kozmetikai termékei között mindkét nem képviselői megtalálhatják a számukra leginkább megfelelőt, így bárkinek –  és mindenkinek – jó ajándék lehet. A folyékony szappanok, tusfürdők és samponok mellett – elsősorban a férfiak igényeivel a fókuszban készült – 2 az 1-ben tusfürdők & samponok is szerepelnek a kínálatban, melynek minden tagja kíméletesen tisztítja és táplálja a bőrt – frissítő teafaolajat és élénkítő citromfű kivonatot tartalmaz.
Minden kozmetikum ápoló hatása kiemelkedő a speciális, természetes olajoknak és kivonatoknak köszönhetően (mint például az argán- és édes mandulaolaj). Az allergénektől mentes, így érzékeny és ekcémás bőrre is alkalmazható, kellemes illatú tusfürdők és testápolók emellett hidratáló hatású, organikus, növényi glicerint és ápolóanyagokat is tartalmaznak a bőr védelméért és a kiszáradás megelőzéséért, de a samponok, balzsamok és hajmaszkok is speciális összetevőik révén védik, ápolják és táplálják a hajat.
Bármelyiket választod is, valami kellemes zenével, puha, finom fényekkel – akár néhány gyertyával – felkészülve a gondoskodás olyan élményét adhatod meglepetésként a másiknak, ami után biztosan feltöltődve és regenerálódva vághat neki a még előttünk álló, téli heteknek… miközben lélekben már a hamarosan érkező tavaszra készülhettek!