fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Ez a Sansin-illat vagy Te!

A hosszúra nyúló télben egyre jobban vágysz egy kis tavaszi frissességre, virágillatra? Az üde, virágos mezők helyett egyelőre máshol kell keresgélned – és néha egy mosógél, egy öblítő illata is el tudja varázsolni az érzékszerveidet. Az első magyar vegán mosószer, a Sansin mindenféle aromák kedvelőinek kínál megoldást – hogy megtalálhasd azt az illatot, amely igazán Te vagy!

 

Az illatunk az egyéniségünk része – az, hogy milyen parfümöt használunk, vagy éppen az, hogy a ruháink hogyan illatoznak, meghatározzák a stílusunkat. Ezért tudjuk, hogy egy mosószer és öblítő választása legalább annyira érzelmi, mint racionális kérdés. Fontos szempont a termék hatékonysága, de legalább annyira fontos az illat, amivel az első kinyitás izgalmas pillanataiban találkozunk.

A hosszúra nyúló télben ráadásul még intenzívebben keressük a kellemes illatokat, és a puha, illatos ruha tapintása, viselése is igazán kellemes élményt nyújt. No de melyik Sansin-illat illik Hozzád leginkább? Hadd adjunk néhány tippet a választáshoz!

 

Friss, parfümös, púderes illatok

Mindenkinek saját ízlése van az illatokat tekintve. Van, aki frissítő, élénkítő illatokat keres, másnak a nehezebb, parfümösebb illatok a kedvencei, és vannak, akik a púderes, gyengéd, harmonikus aromákra esküsznek.

A jó hírünk az, hogy a Sansin mindenkire gondolt. A mosógélek közül a Spring Blossom friss, az Ice Glow virágos, a Heat Flow lágy, a Summer Vibe parfümös, a Summer Essence pedig szenzitív, púderes illatú.

Öblítőink között is széles a választék: a Tropical parfümös, az Arctic friss, a Rainforest parfümös, a Moonson virágos, a Caribbean szenzitív, púderes illatú.

Kozmetikumaink kiváló minőségű illatai pedig 100 százalékban allergénmentesek, úgynevezett szenzitív illatok, ezért nincs irritáló hatásuk még az érzékeny, ekcémás bőrre sem. A folyékony szappanok, tusfürdők, samponok olyan természetes olajokat tartalmaznak, mint az argán és az édes mandula, valamint olyan természetes, organikus kivonatokat, mint a kamilla és a citromfű.

 

Természetes összetevők

A Sansin termékei természetes és organikus összetevőkből készülnek, az illatuk ezért nem annyira tolakodó, mint a szintetikus anyagokat tartalmazó termékeké, mégis markáns, kellemes. Nem kell tehát attól tartani, hogy csak annak a terméknek finom az illata, amelyik tele van mesterséges anyagokkal.

Az organikus, ellenőrzött ökogazdálkodásból származó alapanyagok hatalmas előnye ugyanakkor, hogy nem allergizálnak, azaz nem irritálják a bőrt. Nincs viszketés, bőrpirosodás vagy kiütés!

A lefolyóba kerülve sem fejtenek ki környezetkárosító hatást. A Sansin esetében pedig arra is a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítunk, hogy mind a fejlesztési eljárás, mind a későbbi tesztek során állatkísérlet-mentesek vagyunk, valamint nem használunk génmódosított összetevőket sem. Velünk tehát nemcsak bőröd, de a környezetet is véded! Válaszd hát azt az illatot, amely a legközelebb áll Hozzád!

One thought on “Ez a Sansin-illat vagy Te!

Comments are closed.