fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Megérkezett a Sansin első férfi kozmetikuma: tusfürdő és sampon az egészséges bőrért és hajért!

Legyünk őszinték: a legtöbb férfi nem szán túl sok időt kozmetikumainak casting-jára. Általában a praktikum a fő szempont – minél több funkciót töltsön be egy termék, lehetőleg még a füvet is nyírja le a kertben…Ha ez utóbbira egyelőre nem is képesek a Sansin kozmetikumai, a praktikummal azért nem állunk rosszul. Első, férfiaknak készült kozmetikumunk sampon és tusfürdő egyben, így rögtön a haj és a bőr is egészségesebbé varázsolható a természet gondoskodásával és növényi alapanyagainkkal. Keresd új termékünket a dm, az Auchan és a Tesco polcain!

 

Ha a család férfitagjainak is Te választasz tusfürdőt, sampont, van egy nagyon jó hírünk: immár az ő bőrük és hajuk egészségéről is gondoskodhatsz a Sansinnal!

 

Természetes összetevők, 2in1

Első férfi kozmetikumunk, a Sansin tusfürdő & sampon praktikus, 2in1 megoldásának köszönhetően nem foglal sok helyet a férfi piperecikkek általában egyébként sem túl terjedelmes otthoni tárhelyén, mégis mindenre jó, amire a mindennapokban szükség lehet!

A Sansintól megszokott módon e termékünk formulája is kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz. Frissítő hatása mellett természetes összetevőinek segítségével kíméletesen tisztítja a bőrt és a hajat. Növényi glicerin tartalmának köszönhetően védi a bőrt a kiszáradástól, ápoló hatásához pedig a speciális citromfű- és teafaolajok is hozzájárulnak.

 

Bőrkímélő, károsanyag-mentes

Természetesen férfi kozmetikumaink sem tartalmaznak foszfátot, szulfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagot és szilikont, ennek köszönhetően normál és érzékeny bőrűek egyaránt használhatják. Bőrkímélő tulajdonságaikat dermatológiai tesztek igazolják, ezen kívül a Vegan Society tanúsítványával is rendelkeznek, vagyis nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, és előállításuk során nem végzünk egyetlen állatkísérletet sem.

Flakonjaink ráadásul környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készülnek, és 100 százalékban újrahasznosíthatók. Így használatukkal nemcsak bőröd, hanem a Földet is véded. Érdemes hát új termékünket keresned a dm, az Auchan és a Tesco polcain!