fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

A Sansin karácsonyi ajándéka a menhelyi állatoknak: kutyasampon és fertőtlenítő

A Sansin idei szerelemprojektjében az állatmenhelyeknek segítettünk: augusztusban speciális kutyasampont és fertőtlenítőszert fejlesztettünk a kis kedvencek számára, melyeket ingyenesen igényelhettek a magyarországi menhelyek. Karácsonyra videót készítettünk a Noé Állatotthon Alapítvánnyal együtt, hogy felhívjuk a figyelmet, mennyire fontos gondoskodni négylábú kedvenceinkről.

A Sansin számára kiemelten fontos a környezetvédelem, illetve az állatvilág védelme. Ezért nem végzünk állatkísérleteket, és ezért sem tartalmaznak termékeink a környezetre káros anyagokat.

Idén augusztusban döntöttünk úgy, hogy máshogyan is szeretnénk segíteni az állatokat, egészen pontosan az árva menhelyi állatokat. Ezért fejlesztettünk speciális kutyasampont, amelyet fertőtlenítőszerekkel együtt ingyenesen ajánlottunk fel a magyarországi menhelyek számára. A termékeket mára már több, mint negyedszáz magyarországi menhely kapta meg. Természetesen a Sansin által kifejlesztett kutyasampon és fertőtlenítő is állatkísérlet-mentes és környezetbarát!

A samponokat és fertőtlenítőket azóta is folyamatosan küldjük a menhelyeknek, hiszen segíteni mindig jó! A Noé Állatotthon Alapítványnál például 450 kutyust sikerült ellátni a Sansin segítségével, a kampányhoz pedig egy megható videó is készült, fogadjátok szeretettel! És mindenkitől azt kérjük: ne csak az ünnepeken, hanem az év minden napján gondoskodjunk a menhelyi állatokról!

Mi ezzel a videóval kívánunk boldog karácsonyt a négylábú kedvenceknek!