fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Megújult baba termékeinkkel védjük gyermeked érzékeny bőrét

Nem találod a boltok polcain a megszokott Sansin Baba termékeket? Ne aggódj, nem tűntek el, csak átalakultak! Az egyszerűbb használhatóság és a környezet védelme érdekében összevontuk baba samponjainkat és fürdetőinket. Mosógéljeinket szintén továbbra is használhatod, hogy együtt védjük gyermeked érzékeny bőrét.

Egy csecsemő érkezése és gondozása az egyik legteljesebb érzés, amelyet egy szülő átélhet. Tudjuk, hogy a lehető legjobban akarsz vigyázni erre a kis csodára. A Sansin Baba termékei éppen ebben segítenek Neked!

Vegán, természetes anyagok

A Sansin sampon és fürdető, valamint mosógél ugyanis mind-mind vegán termék, vagyis kizárólag növényi, organikus anyagokat tartalmaz, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt. Mentesek az irritáló SLES-stől, SLS-től, petrolkémiai származékoktól vagy szilikontól is. Állati összetevőt sem tartalmaznak, és állatkísérleteket sem végzünk előállításukhoz és tesztelésükhöz. 

Így velünk gyengéden, mégis hatékonyan védheted babád érzékeny bőrét és finom haját. A Sansin Baba sampont és fürdetőt kifejezetten a kisbabák hajára fejlesztettük: könnyen leöblíthető, és puhává, csillogóvá, illatossá és tisztává varázsolja babádat. 

Megújult sampon és fürdető

Ezentúl megújult formában találod meg a boltokban termékeinket. Az egyszerűbb használhatóság és a környezet védelme érdekében összevontuk baba samponjainkat és fürdetőinket: így kevesebb műanyag flakont kell megvásárolnod és a fürdetésnél is könnyebb a dolgod, hiszen nem kell külön termékeket használnod. A kislányoknak ajánlott terméken “Pink Duck”, a kisfiúkén „Blue Elephant” emblémáját keresd.

Baba mosógélünket változatlan formában találod meg. Ne feledd: a folteltávolítás során a babaruhák speciális és gyengéd tisztítást igényelnek. A Sansin Baby univerzális mosógél nem irritálja babád bőrét és természetes összetevőivel gyengéd törődést biztosít a ruháinak. Így gyermeked bőrét élete első pillanataitól hidratáltan, puhán és irritációmentesen tarthatod.