fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Ragyogjon a hajad az őszi szürkeségben is a Sansinnal!

A hűvös hónapokban hajadnak sok gyengédségre van szüksége, ugyanúgy, mint bőrödnek. Ősszel-télen a haj elveszíti selymes, puha jellegét: a tettes a hűvös külső levegő alacsony hőmérsékletű nedvességtartalma és a szoba meleg levegője. Kövesd a Sansin tanácsait, és felejtsd el az unalmas, lelapult, igénybe vett hajat a hideg évszakokban is!

Mint Neked egy puha takaró és egy finom, meleg tea kényeztetésére, úgy van szüksége hajadnak is a gondoskodásra a hideg évszakokban. A Sansin segít Neked, hogy a zord mindennapokban is kíméletesen, de hatékonyan tisztítsd és ápold hajad.

Vegán, dermatológiailag tesztelt termékek

Kozmetikumaink különleges formulái kizárólag növényi és organikus összetevőket tartalmaznak, hosszú fejlesztési munka eredményeként – hogy a legjobb minőségben adhassuk Neked.

Mindegyik kozmetikai termékünk rendelkezik a Vegan Society hivatalos vegán minősítésével, vagyis egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és teljes egészében állatkísérlet-mentesen készülnek.

Kozmetikumaink dermatológiailag teszteltek, és sikeres klinikai bőrtolerancia vizsgálatainknak köszönhetően normál és érzékeny bőrűek számára egyaránt használhatók. Teljes egészében SLES-és SLS-mentes termékek, kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől.  A termékekben felhasznált, kiváló minőségű illatok 100 százalékban allergénmentesek, úgynevezett szenzitív illatok, ezért nincs irritáló hatásuk még az érzékeny, ekcémás bőrre sem.

Ápoló kivonatok és olajok

Kezdjük a sort samponjainkkal, melyek a normál, zsíros és igénybe vett hajtípust egyaránt ápolják és védik. Természetes növényi alapanyagokat tartalmazó formulánk hatékonyan tisztít és táplál.

Az ápoló hatáshoz a speciális kivonatok és olajok – argánolaj, mandulaolaj, kamilla kivonat – is hozzájárulnak. Használatukkal hajad visszanyeri természetes ragyogását.

Hajbalzsam, speciális olajokkal

A Sansin hajbalzsamjainak használata a hideg időkben különösen ajánlott, hogy hajad puha és könnyen fésülhető maradjon. A balzsamot érdemes a sampon használata után felvinni nedves hajra, majd kifésülni és alaposan kimosni. Használata ajánlott minden hajmosásnál. Balzsamjaink természetes növényi alapanyagokat tartalmaznak, melyek hatékonyan tisztítanak és táplálnak. Az ápoló hatáshoz a speciális kivonatok és olajok – argánolaj, mandulaolaj, kamilla kivonat – is hozzájárulnak. Használatukkal a haj visszanyeri természetes ragyogását, erős és fényes lesz.

Hajmaszk

Reméljük, a hajmaszkot már a hideg idő beállta előtt is használod – nyáron ugyanis a sós víz és a nap kombója legalább olyan keményen igénybe veszi hajad, és hajhagymáid sem mindig ússzák meg épségben.

A hajmaszk használata heti egyszer javasolt. A maszkot a sampon használata után érdemes felvinni a haj végére, majd 5-10 percig rajta hagyni és alaposan kimosni. A Sansin hajmaszk természetes, növényi eredetű összetevői hidratálják és táplálják a hajat, amely erős és fényes lesz, a tövektől egészen a hajvégekig.  Hajad így az őszi szürkeségben is pompásan ragyoghat!