fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

USDA Ökocímke: már a Sansin öblítőin is!

A Sansin mosógéljei mellett immár textilöblítői is büszkén viselik az USDA Certified Biobased, vagyis a „hitelesítetten bio-alapanyagú” pecsétet. Ez az embléma igazolja, hogy öko-, bio- és vegán formulával készült termékeinkben kiemelkedően magas a „bio-based”, vagyis biológiailag lebomló, természetes eredetű összetevők aránya. Ennek köszönhetően a Sansin segít Neked is csökkenteni ökológiai lábnyomod, hogy velünk együtt óvhasd Földünket.

 

Garantáltan foszfát-, petrolkémiai származék-, színezőanyag-, és szilikonmentes mosószert és öblítőt keresel? Nem is olyan egyszerű feladat megtalálni azt a terméket, amelyről hitelesen, objektíven megállapítható, hogy megfelel a fenti kritériumoknak.

A tájékozódásban és a döntésben segítenek Neked azok a tanúsítványok, amelyekkel nemzetközi, független szervezetek hitelesítenek különféle termékeket. Ilyen az USDA Certified Biobased, vagyis „hitelesítetten bio-alapanyagú” pecsét is, amely azt igazolja a fogyasztó számára, hogy a kereskedelmi forgalomban elérhető termék magas arányban tartalmaz olyan összetevőket, melyek természetes eredetűek és biológiailag könnyen lebomlanak. Az amerikai egyesült államokbeli ökocímkét nagyon szigorú kritériumrendszer alapján ítélik oda.

 

Öko-, bio- és vegán formula

A Sansin mosógéljei mellett immár textilöblítőink is büszkén viselik ezt az emblémát. Az USDA-pecsét igazolja, hogy öko-, bio- és vegán formulával készült termékeink növényi, természetes összetevőkből készülnek. Biológiailag könnyen lebomlanak, így ökológiai lábnyomuk minimális. Mi ezzel védjük egészséged és bolygónkat!

Nem volt kérdés, hogy a Sansin csatlakozik a kezdeményezéshez, hiszen mosószereink, textilöblítőink és mosogatószereink organikus, környezetkímélő alapanyagokat tartalmaznak. Termékeinkben kiemelkedően magas, közel 80 százalékos a „bio-based”, vagyis biológiailag lebomló, természetes eredetű összetevők aránya – de a maradék 20 százalék is szinte teljes egészében természetes-növényi, és/vagy ásványi anyagokból áll.

 

Csökkentsd velünk ökológiai lábnyomod!

Ennek köszönhetően a Sansin segít Neked is csökkenteni ökológiai lábnyomod, hogy velünk együtt óvhasd Földünket. Segítünk, hogy minimalizáld a hétköznapi életedben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását – például úgy is, hogy száz százalékban újrahasznosított csomagolású terméket választasz!

A környezetünk, a természet védelme mellett pedig természetesen a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd. A Sansin ugyanis gondosan összeválogatott összetevőinek, növényi eredetű speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.