fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Vegán világhónap a Sansin termékeivel

November első napján ünnepeljük a vegán világnapot és egyben elkezdődik a vegán világhónap. Az első magyar vegán mosószer, a Sansin segít, hogy tudatosan választhass – akkor is, ha most akarod az első lépéseket megtenni! Vegán – 1 szó, 5 betű, és benne minden, ami fontos a Sansin számára!

 

V

Védelmezzük bolygónkat. A vegán, öko, bio mosószer, a Sansin azt vallja: közös felelősséget viselünk a Földért. Ezért gyártóként mi is megtesszük a magunkét: mosószereink, öblítőink, mosogatószereink, baby termékeink és kozmetikumaink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Nem dolgozunk káros vegyszerekkel, gyártási folyamatunk ökológiai lábnyomát folyamatosan igyekszünk csökkenteni. Termékeink csomagolásához újrahasznosított anyagokat használunk.

 

E

Egészséged a legfontosabb nekünk. Növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeink úgy védik egészségedet, ahogyan Te véded szeretteidet. Gyengéden, de hatékonyan tisztítjuk ruhadarabjaidat, mosatlanjaidat. Kozmetikumaink pedig dermatológiailag teszteltek, és sikeres klinikai bőrtolerancia vizsgálatainknak köszönhetően normál és érzékeny bőrűek számára egyaránt használhatók. Teljes egészében SLES-és SLS-mentes termékek, kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől.

 

G

Garanciát jelentenek a Sansin minőségére azok a különböző tanúsítványok, amelyeket termékeink büszkén viselnek. Ilyen például az USDA Certified Biobased, vagyis „hitelesítetten bio-alapanyagú” pecsét, amely azt igazolja a fogyasztók számára, hogy a kereskedelmi forgalomban elérhető termék magas arányban tartalmaz olyan összetevőket, melyek természetes eredetűek és biológiailag könnyen lebomlanak. A Vegan Society emblémát pedig csak azok a gyártók használhatják, amelyek a termékeiket vegánként határozzák meg, átesnek a hitelesítési eljáráson, megfelelnek a szigorú követelményeknek és befizetik az éves tagdíjukat, amelyet aztán a társaság jótékony célra fordít. A vegán minősítés elnyeréséhez a gyártáshoz tilos felhasználni bármilyen állati eredetű alapanyagot. A termék még tejet és mézet sem tartalmazhat. A tesztek során tilos állatkísérletet végeznie vagy végeztetnie a gyártónak. Tilos bármilyen génmódosított alapanyag használata is.

 

Á

Állatkísérlet-mentesen készítjük és teszteljük az összes termékünket. A Vegan Society tagjaként elkötelezettek vagyunk minden élőlény védelme mellett. És nemcsak így óvjuk a Föld élővilágát. Mosó-és tisztítószereinkkel a mindennapokban is azt szeretnénk képviselni, hogy mindenki számára elérhető és lehetséges az ökológiai lábnyoma csökkentése. Számos mosószer ugyanis olyan káros összetevőket tartalmaz, amelyek élővizeinkbe kerülve elpusztíthatják az állatokat.

 

N

Nincs kompromisszum, amit meg kellene kötnöd. Rendszeresen teszteljük a Sansint különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral. Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan hatékonyan, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.