fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sansin: környezetbarát termékek a Föld egészségéért

29 éve, október 21-én indult útjára a világméretű Földünkért kampány (Caring for the Earth), hogy felhívja a figyelmet bolygónk védelmére, az élővilág megőrzésére. Valljuk be: ezt a 29 évet elvesztegettük a hangzatos ígéretekkel – és oda jutottunk, hogy mi vagyunk az utolsó generáció az emberiség történetében, amelyik még tényleg tehet valamit a Föld megmentéséért. Ebben segítenek Neked a Sansin környezetbarát, vegán mosószerei, öblítői, mosogatószerei, baba termékei és kozmetikumai!

 

Napjainkban a Föld óceánjaiban közel 5000 milliárd darab műanyag lebeg, melynek súlya 269 ezer tonna. 2050-re nagyobb lesz a műanyag darabok súlya a tengerekben, mint a halak össztömege – szól az Ellen MacArthur Foundation becslése. Az emberiség évente összesen 2,6 millió tonna nitráttal, 2,5 millió tonna cinkkel, 370 ezer tonna ólommal és 7 millió tonna műanyag hulladékkal is szennyezi a világ tengereit és az óceánjait. A szennyezett víz világszerte 1,2 milliárd ember egészségét károsítja, és évente 15 millió ötévesnél fiatalabb gyermek halálát okozza.

A Földünkért Világnap október 21-én arra hívja fel a figyelmet: ha nem teszünk bolygónk védelméért, hamarosan már nincs visszaút. A Sansin ezért javasolja: kezdd el még ma a változást! Például azzal, hogy organikus, környezetbarát anyagokat tartalmazó mosószert, öblítőt, mosogatószert és kozmetikumokat választasz. Ezzel nemcsak az ökológiai lábnyomod csökkented, védve a Földet, hanem minimalizálod a hétköznapi életedben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását is.

Tudjuk, hogy sokat jelent számodra ez a téma: a Sansin több mint 1000 nő megkérdezésével készült Nagy Mosás Kutatása alapján a környezettudatosság a 2. legfontosabb szempont mosószerválasztáskor a hatékonyság után.

Bízhatsz bennünk: vegán, organikus és környezetbarát termékeink óvják egészségedet és bolygónkat. A Sansin termékei állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, ahogyan foszfát-, petrolkémiai származékot, színezőanyagot és szilikont sem, így gyengédek és környezetkímélők.

A műanyag-szemeted mennyiségét is csökkentheted velünk, hiszen a Sansin száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhető. Az újrahasznosított műanyag termékeink 100 százalékban PCR HDPE műanyagból készülnek. A PCR módszernek jóval alacsonyabb az ökológiai lábnyoma, mint az úgynevezett szűz műanyagnak. Kizárólag újrahasznosítható műanyagokkal biztosítjuk a csomagolási anyagigényünket.

Természetesen mindezért a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd. A Sansin ugyanis ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges összetevőkkel teletömött szintetikus mosószerek. Vagyis úgy tartod tisztán ruháidat és az otthonodat, hogy mellette a Földet is megőrzöd unokáidnak. Válaszd a Sansint egy egészségesebb bolygóért: így egyszerre véded szeretteid egészségét és a Földet is!