fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Őszi bőrápolási tanácsok a Sansintól

Bőrödet szárazan, dehidratáltan hagyta itt a nyár, és nemcsak a barnaság, hanem a feszesség, a puha tapintás is odavan? Ne aggódj, nem vagy egyedül. Ősszel a bőröd speciális törődést igényel. A Sansin természetbarát, vegán kozmetikai termékei kíméletesen tisztítják, ápolják a bőröd és segítenek felkészülni a zord télre is.

Fontos, hogy ősszel megfelelő gondoskodást kapjon bőröd, hiszen a nyár melege, napsugarainak ereje és a tél hidege egyaránt megviseli. A köztes időszakban pedig a hűvös, szeles idő szárító hatása, valamint a fűtési időszak beköszöntével egyre porosabb, szennyezettebb levegő viseli meg leginkább bőröd.

Ahogyan egyre hidegebb az idő, bőrödben az erek úgy húzódnak össze, csökkentve a vérkeringés intenzitását, ezzel sajnos egyúttal szárítva is bőrödet. A poros, koszos levegő apró részecskéi pedig eltömítik pórusaidat és megnehezítik a bőr természetes légzését. Az őszi bőrápolás két kulcsszava ezért a hidratálás és a tisztítás.

Sansin kozmetikumok: természetesen, Neked

A Sansin kozmetikai termékei mindkét területen hathatós segítséget nyújtanak Neked: kíméletesen tisztítják és ápolják bőröd. Különleges formulájuk növényi és organikus összetevőket tartalmaz. Normál és érzékeny bőrűek is használhatják, mert teljes egészében SLES-és SLS mentesek, bőrsemleges pH-val rendelkeznek, nem tartalmaznak színezéket és kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől is.

Sajnos különlegességnek számít a kozmetikai iparban, hogy a Sansin termékei 100 százalékban állatkísérlet-mentesen készülnek. Vegán kozmetikumaink egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat sem. Növényi összetevőink a környezetben könnyen lebomlanak, flakonunk pedig 100 százalékban újrahasznosított.

Hidratálás, növényi alapanyagokkal

Bőröd hidratálására jelenleg nemcsak az évszakváltás miatt kell kiemelt figyelmet fordítanod: a koronavírus elleni küzdelemben a megszokottnál jóval többet mosod, illetve fertőtleníted kezeidet. Ezért ne feledkezz meg ápolásukról, hogy megelőzd a kiszáradásukat!

A Sansin testápoló kíméletes formulája természetes növényi alapanyagokat tartalmaz. Normál és érzékeny bőrre is ajánlott. Használata egyszerű, könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik. Hatóanyagaik védik a bőrt a kiszáradástól, például a speciális argán-és mandulaolaj-tartalomnak köszönhetően.

Kíméletes, de hatékony tisztítás

A bőr hidratáltsága és tisztasága miatt egyaránt fontos, hogy milyen folyékony szappant, illetve tusfürdőt használsz. Sokszor ezek is száríthatják bőröd. De nem a Sansin folyékony szappanjai és tusfürdői! Bőrkímélő formulájuk felületaktív anyagai hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású, organikus, növényi glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.