fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Állatok világnapja: védd Te is a Föld élőlényeit a Sansin vegán termékeivel!

Az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. Október 4-én őket ünnepeljük: az Állatok világnapja az együttélés fontosságára, az élőlények védelmére hívja fel a figyelmet. Az öko-, bio és vegán mosószer, a Sansin elkötelezetten védi termékeivel Földünk élővilágát. 3 okot mutatunk, hogy miért fontos Neked is így tenned!

Az első magyar vegán mosószer, a Sansin számára rendkívül fontos Földünk állatainak védelme. Ezért is viselik büszkén termékeink a Vegan Society emblémáját. Ezt a logót kizárólag azok a gyártók használhatják, amelyek a termékeiket vegánként határozzák meg, átesnek a hitelesítési eljáráson, megfelelnek a szigorú követelményeknek és befizetik az éves tagdíjukat, amelyet aztán a társaság jótékony célra fordít.

A vegán minősítés elnyeréséhez a gyártáshoz tilos felhasználni bármilyen állati eredetű alapanyagot. A termék még tejet és mézet sem tartalmazhat. A tesztek során tilos állatkísérletet végeznie vagy végeztetnie a gyártónak. Tilos bármilyen génmódosított alapanyag használata is.

Termékeinkkel mindezt úgy valósítjuk meg, hogy közben a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd: a Sansin ugyanis természetes összetevőinek köszönhetően ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges mosószerek.

Ökológiai lábnyomunkat folyamatosan csökkentjük, hogy minél kevésbé járuljunk hozzá a klímaváltozáshoz. Mi így (is) védjük bolygónk állatait. Október 4. az Állatok világnapja – 3 megdöbbentő adattal mutatjuk meg, miért fontos, hogy Te is védd bolygónk élőlényeit!

 

100 millió – a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) becslései szerint évente ennyi a kísérletekben használt gerinces állatok száma globálisan. Az Európai Unióban ez a szám nagyjából 10-11 millió. Az emberek többsége valószínűleg azt hiszi, a gyógyszeripar az, amely a leinkább felelős ezért a magas számért, azonban a kísérletek mindössze 6 százalékát végzik gyógyászati célból, miközben a kozmetikai ipar részesedése 30 százalék feletti.

 

1 fok – minden egyes Celsius-fok, amellyel növekszik a világ vizeinek hőmérséklete, 5 százalékkal csökkenti a tengeri állatok mennyiségét – olvasható a PhysOrg elemzésében. Sajnos a túlhalászás, a környezetszennyezés miatt az édesvízi gerincesek száma is folyamatosan csökken, évente körülbelül 4 százalékkal.

 

60 százalék – az elmúlt 50 évben ennyivel csökkent a vadonban élő gerinces állatok száma. Nagyjából óránként hal ki egy faj a Földön. A Természetvédelmi Világalap (WWF) Élő Bolygó Jelentése feltárja ennek és a világ más környezeti válságainak aggasztó mértékét, de rávilágít arra is, hogy miként védhetjük meg és rehabilitálhatjuk a fennmaradót. A te segítséged kezdődjön ott, hogy a Sansin állatkísérlet-mentes és környezetbarát termékeit használod!