fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

„A Sansin a közös gyermekünk” – ismerd meg csapatunkat!

Csapatunkat csupa nagybetűs Nő alkotja. Mi álmodtuk meg és hoztuk létre a Sansint, ezért olyan nekünk, mintha a saját gyermekünk lenne.

Az egész azzal kezdődött, hogy nem találtunk olyan mosószert, ami igazán tetszett volna és a barátnőnknek is szívesen ajánlanánk, ha tanácsot kér. Olyan terméket kerestünk, amely természetes összetevőkből készül, védi a környezetünket, ugyanakkor hatékonyan tisztít; újrahasznosított csomagolásban kapható, mégis jól néz ki és még kedvező árú is. Addig kerestük, amíg rá nem jöttünk, hogy ezt a terméket bizony nekünk kell létrehoznunk. Így született meg a Sansin.

A Sansin olyan nekünk, mint a saját gyerekünk. Célunk mindig fejlődni-fejlődni, újat mutatni, mindig biztos minőséget kínálni” – mondja Bayer Dóra, a Sansin vegyész szakértője.

Csapatunkat kizárólag nők alkotják. Összesen 10-en vagyunk, van pénzüggyel, marketinggel, vegyészettel-fejlesztéssel, értékesítéssel vagy éppen logisztikával foglalkozó kollégánk is. A hölgykoszorú csupa, türelmes, strapabíró, kitartó tagból áll és valljuk: a nők közötti egészséges versengés csak előrébb visz minket és a céget. Hiszen mindig a legjobbak szeretnénk lenni az öko-, bio- és vegán termékek között. Kitűztünk magunk elé egy célt és meg is valósítottuk: óvjuk a környezetünket és élhetőbbé tesszük a világot, amiben élünk és amit gyerekeinknek hagyunk örökül.

És hogy Neked mit adunk? Egyszerre kínálunk időt, hatékonyságot és bizalmat.

Időt, hiszen tudjuk, nőként, anyaként ez az egyik legnagyobb kincs a rohanó mindennapokban. A Sansinnal gyorsan tisztává varázsolhatod a ruhákat!  A hatékonyságban sem kell kompromisszumot kötnöd. Folyamatosan bizonyítjuk mosási tesztjeinkkel, hogy környezettudatos mosószerrel is hatékonyan tisztíthatod ruhadarabjaidat. Ráadásul megfizethető áron.

Ami pedig a legfontosabb: őszinték vagyunk Veled. Bízhatsz bennünk, akárcsak egy igazi barátnőben.