fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Már közel negyedszáz állatmenhely kapta meg a Sansin kutyasamponját és fertőtlenítőjét

A menhelyi kutyák születésnapjára, augusztus 1-jére időzítve készítette el kutyasamponját az első magyar vegán mosószer, a Sansin. A terméket, fertőtlenítőszerekkel kiegészítve, már közel negyedszáz magyarországi állatmenhelynek szállítottuk ki. 

Köszönjük, hogy gondoltak az árvákra” – írta nekünk a Cicamentés-Újhold Állatvédelem és a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület, miután megérkezett védenceiknek egy kiadós adag Sansin kutyasampon és fertőtlenítőszer.

„Fontosnak tartjuk környezetünk óvását ebben a megromlott világban, ezért is hatalmas hála, hogy egy ilyen cég ilyen szuper kezdeményezést indított és támogatja az állatmentést! Kutyusaink csillogó bundával és szuper tiszta környezetben várhatják a Gazdik jelentkezését!” –fogalmazott az akció kapcsán a BuksizLak Civil Állatmentés -Komárom. A Battonyai Állatmentők Alapítványának kedvenceihez is megérkezett már küldeményünk, imádtak is pózolni vele.

Már közel negyedszáz jelentkező menhely kapta meg kutyasamponunkat, melyet augusztus 1-jére, a menhelyi kutyák születésnapjaként számon tartott „DOGust 1st” -re készítettünk el. Ezt a sampont bármelyik jelentkező menhely számára díjmentesen ajánljuk fel a szükséges mennyiségben. Az intézmények értékesíthetik is a terméket, és a bevétellel is őket segítjük. Továbbra is szeretettel várjuk a jelentkezőket az office@sansin.eu címen!

A Sansin ugyanis azt vallja: mindannyian közös felelősséget viselünk a Földért és minden lakójáért. Ezért készítünk növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket. Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink és baby termékeink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont.

Az első pillanattól zéró toleranciát alkalmazunk az állatkísérletek kérdésében is: termékeink előállításához és teszteléséhez sem használunk állatokat, valamint állati eredetű alapanyagot. Ezt egy külső, független szervezet is igazolja: a Vegan Society” – hangsúlyozza Bayer Dóra, a Sansint gyártó ChemCore Impex Kft. vegyésze, aki maga is két menhelyi kutyus, Panka és Monroe gazdija, és szabadidejében fejlesztette ki a kutyasampont, hogy ezzel is megköszönje a menhelyek áldozatos és lelkiismeretes munkáját, kis kóbor, otthontalan társaink nevében.