fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Rólunk mondjátok – ezt szeretitek a Sansin termékeiben!

A Sansin számára Ti vagytok a legfontosabbak – természetesen bolygónk és az állatok védelme mellett. Visszajelzéseitek nagyon fontosak, hiszen ezekből tanulva fejleszthetjük, alakíthatjuk termékeinket. Az alábbiakban összefoglaltunk néhány véleményt, amit Ti írtatok a Sansinról. Köszönjük szépen!

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Sansin környezetkímélő, bio és vegán termék. Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink, baby termékeink és kozmetikumaink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Nem dolgozunk káros vegyszerekkel, gyártási folyamatunk ökológiai lábnyomát folyamatosan igyekszünk csökkenteni. Termékeink csomagolásához újrahasznosított anyagokat használunk. És most már arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy ezt Ti is értékelitek bennünk!

 

„Imádom a Sansin termékeit, környezetbarát, állatkísérlet-mentes, kőolaj-mentes magyar termék, ára is megfelelő. Csak ajánlani tudom, mindenki megtalálja a megfelelő illatot magának. Öblítő, mosógél, gyerek fürdető, konyhai mosogatószernél tartok már.❤️❤️❤️”

Ildikó

„Az eddigi legjobb vegán mosószer, ajánlani tudom mindenkinek! Piros a kedvenc, mindenképp megér egy próbát.”

Dorina

„Szuper illatos termékek 🙂 imádom mindet! Plusz pont, hogy környezetbarátok 😘”

Dominika

„Nagyon sokáig csak 1 féle öblítőt és mosószert használtam, de a Sansin termékeivel ezeket sikeresen kiválthattam, hogy egy picit környezettudatosabban élhessük a mindennapjainkat 😊Állatkísérlet-mentes, bio-és vegán 💚

Debora

 

Nem kell kompromisszumot kötnöd!

Sokan tudjátok már azt is, hiszen sokszor elmondjuk: tévhit, hogy ami hatékonyan óvja a Földet, az nem hatékony a foltok és szennyeződések ellen. Ma már nem kell kompromisszumot kötnöd a tisztaság és környezetvédelem között! A Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral. Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek. Szerencsére Ti is ezt igazoljátok vissza:

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csodálatos illatú termékeikre, mert amellett, hogy környezetbarát, vegán és állatkísérlet-mentesek is, bátran moshatom velük kézzel is kényesebb ruháimat, mert a hatékonyan tisztítás mellett kíméletesek is a bőrömhöz! 🖤”

Laura

„Szuper termékek, csak úgy illatoznak a ruháim! Maradéktalanul elégedett vagyok! Különösen tetszik az öko szemléletmód a termékek mögött! 👌🏽”

Cintia

„Jó minőség, környezetbarát, megfizethető💯💯”

Gábor

„Atyaég! Szuper a termék! Nagyon elégedett vagyok vele és imádom a mindenféle színes újrahasznosított kis flakonokat!”

Aty

 

Bőröd védelmében

Mindenki egészséges, szép bőrt szeretne. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy óvjuk, védjük a Te bőröd és gyermekeidét is. Megvédünk a káros anyagoktól, és gyengéden, mégis, hatékonyan ápolunk! Érzékeny bőrűek, akár ekcémára hajlamosak is nyugodtan használhatják a Sansin termékeit.

 

„Bőrbarát és környezettudatos! Imádom❤️ Árban is megéri, az illata pedig nagyon finom! 😊”

Bettina

“Imádom csomagolást, és szuper jó illata van a ruháknak száradás után is. Es a baba termékek is szuper illatúak, szeretik a fiaim is :)”

Daisy

“A Sansin termékeknek remek illata van és külön nagy öröm számomra, hogy érzékeny bőrűek is bátran használhatják. 😊”

Ivett

“Szuper termékek, mert nem irritálják a bőrt, vegán és környezettudatos is!☺️”

Adél

Ha te is a Sansin termékeit használod, oszd meg a barátaiddal is! Ha pedig Neked is tetszik, értékelj minket Facebook oldalunkon!