fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Lakásdísz és madáretető is születhet a Sansin flakonjaiból

Újrahasznosítási kampányt indítottunk júliusban For Her Szandrával, hogy együtt mutassuk be: egy kis leleménnyel lakásod új díszévé varázsolhatod dizájnos flakonjainkat. Rengeteg szuper ötletet kaptunk Szandrától és Tőletek is arra, hogyan hasznosíthatók újra a flakonok: madáretető, locsolókanna, fűszertartó, kaspó vagy babaház is születhet belőlük.

 

A Földön évente mintegy 300 millió, az Európai Unióban pedig körülbelül 60 millió tonna műanyaghulladék kerül a természetbe a WWF Magyarország adatai szerint. Ennek a mennyiségnek csupán 14 százalékát hasznosítjuk újra.

Minden egyes emberre 45 kilogramm műanyag jut évente a Földön. A világban előállított műanyag mennyisége 1950 óta 1,5 millió tonnáról 359 millió tonnára nőtt. A műanyag csomagolások körülbelül 95 százalékát továbbra is csupán egyszer használjuk. Itt az ideje a változásnak!

 

Sansin: száz százalékban újrahasznosítható csomagolásban

 

Ha már Te is elkezdted csökkenteni a műanyag-szemeted mennyiségét, van egy remek hírünk: a Sansin termékei száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhetők. Használatukkal nemcsak bőröd, hanem a Földet is véded! Közben pedig természetesen ruháid tisztaságát tekintve sem kell kompromisszumot kötnöd!

Tudjuk, hogy a környezetvédelem fontos téma Neked: a Nagy Mosás kutatásunkból kiderült, a válaszadók 82 százaléka szelektíven gyűjti a mosószeres, öblítős flakonokat, és kutatásban résztvevők 67 százalékának fontos, hogy újrahasznosított csomagolású mosószert használjon.

 

For Her Szandra ad tippeket az újrahasznosításhoz

 

Arra kértük For Her Szandrát, a népszerű influenszert, adjon tippeket, mi mindenre használható még az újrahasznosított műanyag. Szandra bebizonyította: egy kis leleménnyel lakásod új díszévé varázsolhatod a Sansin dizájnos flakonjait – kiváltva például rossz műanyagokat vagy műanyagba csomagolt, feleslegesen megvásárolt termékeket. A videókat ITT nézheted meg!

Készült flakonjainkból például lakásdekoráció és babaház is. Tőletek is szuper tippeket kaptunk: madáretetőt, locsolókannát vagy fűszertartót is készítettetek már. Szóval, elő az ollókkal, festékes flakonokkal és DIY-ra fel! Ha pedig úgy gondolod, jól sikerült a végeredmény, mutasd meg másoknak is a Sansin felületein vagy a saját közösségi oldalaidon!