fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Baba fürdetés és bőrápolás a Sansin Baby-vel

Egy baba érkezése a világ legcsodálatosabb dolga, ám annyira próbáljuk óvni és a legjobbat megadni nekik, hogy egy kis stresszel is járhat az első gyermek vállalása. Gondoljunk csak a legelső fürdetésekre…Azonban aggodalomra semmi ok, kövesd ezeket a tippeket, hogy a fürdőidő különleges élménnyé váljon közted és a gyermek között.

 

Az újszülötteket hetente csak egy-két alkalommal kell fürdetni. A csecsemő ennél többszöri fürdetése a baba bőrének kiszáradását is okozhatja, így vigyázzunk erre.

A csecsemőket nem szabad direktben vízbe helyezni, amíg a köldökzsinór csonkja le nem esik. Fürdesd a kicsit szivacsfürdővel vagy puha mosókendővel.

A fürdés ideje alatt nagyon figyelj, hogy egyetlen pillanatra se hagyd magára a picit. Minden fürdetést megkezdése előtt készítsd oda a különböző kellékeket, ruhákat, törölközőket és persze a Sansin baby fürdetőt, hogy ne a pancsolás közben kelljen majd azon aggódnod, hogyan jutsz ki éppen a pelusért. 

Ha mindezek megvannak, indulhat is a pancsi!

A kisbabák finom bőre különleges ápolást igényel. A Sansin Baby fürdetőt kifejezetten a kisbabák számára fejlesztettük. Gyengéden tisztít, könnyen leöblíthető, puhává, illatossá és tisztává varázsolja a babák bőrét. A hajhoz pedig ajánljuk a Sansin Baby sampont, amely szintén kifejezetten a kisbabák számára készült és gyengéden tisztítja a babák haját, érzékeny fejbőrét.