fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sampont készített a menhelyi kutyáknak a Sansin

AZ ALÁBBI BEJEGYZÉSBEN A SANSIN 2020. NYÁRI KAMPÁNYÁT MUTATJUK BE; ENNEK KERETEIN BELÜL TÖBB TUCAT HAZAI ÁLLATMENHELY KAPOTT EGYSZERI ADOMÁNYKÉNT KÉZFERTŐTLENÍTŐT, MOSOGATÓSZERT ÉS KUTYASAMPONT. A KAMPÁNY JELENLEG NEM AKTÍV.

Augusztus 1-jén ünnepeljük a menhelyi kutyák születésnapját. Az első magyar vegán mosószer, a Sansin erre az alkalomra időzítve kutyasampont készített, amelyet díjmentesen ajánl fel használatra, sőt, akár értékesítésre is magyarországi menhelyeknek. A jelentkezőket az office@sansin.eu címen várjuk. A Sansin a Vegan Society tagjaként elkötelezett minden élőlény védelme mellett, ezért termékeink előállításához, teszteléséhez egyáltalán nem végzünk állatkísérletet. Panka és Monroe személyében pedig már nálunk is találtak új otthonra menhelyi kutyusok. 

A Sansin azt vallja: mindannyian közös felelősséget viselünk a Földért és minden lakójáért. Ezért készítünk növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket. Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink és baby termékeink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Az első pillanattól zéró toleranciát alkalmazunk az állatkísérletek kérdésében is: termékeink előállításához és teszteléséhez sem használunk állatokat, valamint állati eredetű alapanyagot. Ezt egy külső, független szervezet is igazolja: a Vegan Society.

Az állatok védelméért történő felelősségvállalást nem csak így szeretnénk hangsúlyozni. Augusztus 1-jére, amelyet North Shore Animal League America a menhelyi kutyák születésnapjaként tart számon és „DOGust 1st” -re keresztelt, a Sansin kutyasampont készített a magyarországi menhelyi állatok számára. Ezt a sampont bármelyik jelentkező menhely számára díjmentesen ajánljuk fel a szükséges mennyiségben. Az intézmények értékesíthetik is a terméket, és a bevétellel is őket segítjük.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány, az Eb Árvaház Nonprofit Egyesületet és az Ebremény már részesültek a Sansin adományából (az ajándék kutyasampon segít ezeknek a szervezetnek tisztán tartani kis védenceiket), de szeretettel várjuk az új jelentkezőket is az office@sansin.eu címen.

Bayer Dóra, a Sansint gyártó ChemCore Impex Kft. vegyésze, aki maga is két menhelyi kutyus gazdija, szabadidejében fejlesztette ki a kutyasampont. „Pankát, a foltos kis trikolort a Kismaszat Állatvédőktől fogadtam örökbe, Monroe, a hatalmas tosa inu pedig az Ebávaháznak köszönhetően csöppent az életembe. Tudom, milyen fontos volt az ő sorsuk alakulásában a menhelyek segítsége, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok segíteni valahogyan ezeknek a szervezeteknek. Ezzel is szeretnénk megköszönni a menhelyek áldozatos és lelkiismeretes munkáját, kis kóbor, otthontalan társaink nevében.”