fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Légy Te is vegán a Sansinnal!

Már elindultál a veganizmus felé vezető úton, mert odafigyelsz arra, hogy mit eszel? Oké, hogy a madártejhez már nem veszed elő a tojást, de abba belegondoltál már, mit tartalmaznak a különböző mosószereid vagy éppen kozmetikumaid? Számos olyan termék, amely a ruháinkat világosabbá és illatosabbá teszi, állatokon tesztel vagy ártalmas az élővilágra. Az első magyar vegán mosószer, a Sansin segít, hogy tudatosan választhass – akkor is, ha most akarod az első lépéseket megtenni!

 

A vegán, öko, bio mosószer, a Sansin azt vallja: közös felelősséget viselünk a Földért. Ezért gyártóként mi is megtesszük a magunkét: növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket készítünk, amelyek az állatvilágra sem ártalmasak.

 

Környezetkímélő termékek

Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink, baby termékeink és kozmetikumaink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Nem dolgozunk káros vegyszerekkel, gyártási folyamatunk ökológiai lábnyomát folyamatosan igyekszünk csökkenteni. Termékeink csomagolásához újrahasznosított anyagokat használunk.

Hisszük: az élhető jövő felé vezető út környezetkímélő, bio és vegán termékekkel van kikövezve.

 

Állatkísérlet-mentesség az élővilág védelmében

A Vegan Society tagjaként elkötelezettek vagyunk minden élőlény védelme mellett, ezért termékeink előállításához, teszteléséhez egyáltalán nem végzünk állatkísérletet. Még kozmetikumaink esetében sem, és erre azért vagyunk különösen büszkék, mert a világban elvégzett állatkísérletek 31 százalékáért a mai napig a szépségipar felel. Vagyis nagyon kevés olyan kozmetikum van a piacon, amely valóban fontosnak tartja az állatvédelmet.

De mi nemcsak így óvjuk a Föld élővilágát. Mosó-és tisztítószereinkkel a mindennapokban is azt szeretnénk képviselni, hogy mindenki számára elérhető és lehetséges az ökológiai lábnyoma csökkentése. Számos mosószer ugyanis olyan káros összetevőket tartalmaz, amelyek élővizeinkbe kerülve elpusztíthatják az állatokat. Erről ITT írtunk bővebben.

Ha tehát már vegánnak vallod magad, tarts velünk, hogy büszkén vallhasd: valóban az élet minden területén véded az állatokat. Ha pedig most szeretnél elindulni ezen az úton, a Sansin segít, hogy elmondhasd magadról: már Te is tettél valamit a Föld védelmében!

One thought on “Légy Te is vegán a Sansinnal!

Comments are closed.