fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

6 tipp a hatékony nyári mosáshoz

A nyár tele van szórakoztató programokkal: sporttal, strandolással, kirándulással, közös sütögetésekkel. És mindezek következtében tele van mosással is…A strandon fogyasztott kakaós palacsinta, a sár-és fűfoltok, a kilöttyenő vörösbor kihívások elé állít? Mind így vagyunk ezzel. A Sansin ezért 6 tippel segít a nyári ruhanemű kezelésében!

Egy kellemes esti bográcsozás, egy ínycsiklandó kakaós palacsinta a strandon, fagyi a cukrászda teraszán, vörösborozós beszélgetés, családi túrázás…remek programok a nyárra, ugye? Sajnos, a ruháid nem mindegyikért lesznek egyöntetűen hálásak, mégpedig a trükkös nyári foltok miatt.

Az első magyar vegán mosószer, a Sansin néhány egyszerű tippel segít annak érdekében, hogy ruháid nyáron is megkapják az őket megillető gondoskodást.

 

1. Egyenesen a mosógépbe

Kezdjük is rögtön a legnehezebbel: amint hazaértél, rögtön kerüljön a szennyes ruha a mosógépbe! Ne tárold feleslegesen a foltos, nedves, homokos cuccokat. Brit tudósok kutatásai szerint maguktól igen ritkán tisztulnak meg… Sőt: a szortírozással se várj! Ha már levételkor külön gyűjtöd a fehéret, színeset és feketét, még egyszerűbb dolgod lesz a mosásnál.

 

2. Vigyázz a színekre!

Imádod, hogy végre hordhatod a kedvenc színeidet? Na de hogyan mutatnak ezek a színek néhány tucat mosás után? A Sansin segít megőrizni őket: színes ruhákhoz a Heat Flow és a Summer Vibe mosószereinket ajánljuk. Ezek a termékek színvédő adalékanyaggal rendelkeznek, mégpedig természetes, növényi eredetű szójaproteinnel.

 

3. Vedd fel a harcot a bűzzel!

Valljuk be, a nyári élmények emléke csodálatos, az utánuk maradó szag azonban aligha: izzadság, zsírok, a tábortűz füstje, a vizesen felejtett törülköző…soroljuk még?

A Sansin illatos és környezetbarát öblitői segítenek, hogy a mosás legyőzze a legkeményebb szagokat is. A hatékonysággal sem lesz problémád: a Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral. Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.

 

4. Segít az áztatás

Gyakori kérdés: áztatáshoz is használható a Sansin? Naná! Minimum 15 perces, makacsabb folt esetén maximum 30-40 perces áztatást tanácsolunk. Adagolási javaslatunk: 5 liter vízhez 50 milliliter, erős szennyeződés esetén 100 milliliter.

Ha otthonodtól távol történt a baleset, és nem tudod rögtön kimosni a ruhadarabot, próbáld meg legalább hideg vízzel leöblíteni, és lehetőleg ne hagyd kiszáradni a foltot.

 

5. Szárítás

Egyszerűnek tűnik a képlet: száríts a szabadban!  Hiszen a ruhák nyáron extra gyorsan száradnak a nap és a hő erejének köszönhetően. Azt azonban vedd figyelembe, hogy nem érdemes közvetlen napfényen szárítani ruháinkat, mert nem tesz jót az anyagnak! Hidd el, árnyékban is száradni fognak.

 

6. Segédkezzenek a gyerekek is!

Még a kisgyermekek is képesek segíteni a mosásban. A fiatalok rendezhetik a zoknit. A picit nagyobbak összehajtogathatják a ruhákat és a tizenévesek az egészet egyedül is tudják már csinálni. A nyár remek alkalom arra, hogy ösztönözd őket a ”mosodai” segítségre. És legalább arra is mindig lesz válaszod, ha azt hallod, hogy “Anya, unatkozom!”