fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Műanyagmentes július: újrahasznosítási kampányt indít a Sansin!

Elkezdődött a Műanyagmentes Július, amely idén is felhívja a figyelmet az egyszer használatos műanyagok mellőzésére. A Sansin ebből az apropóból újrahasznosítási kampányt indít For Her Szandrával, hogy együtt mutassuk be: egy kis leleménnyel lakásod új díszévé varázsolhatod a Sansin dizájnos flakonjait – kiváltva például rossz műanyagokat vagy műanyagba csomagolt, feleslegesen megvásárolt termékeket. A mi flakonjaink miatt ne aggódj, termékeinket száz százalékban újrahasznosított csomagolásban éred el. Szóval, elő az ollókkal, festékes flakonokkal és DIY-ra fel! Ha pedig úgy gondolod, jól sikerült a végeredmény, mutasd meg másoknak is a Sansin felületein vagy a saját közösségi oldalaidon!

 

A Földön évente mintegy 300 millió, az Európai Unióban pedig körülbelül 60 millió tonna műanyaghulladék kerül a természetbe a WWF Magyarország adatai szerint. Ennek a mennyiségnek csupán 14 százalékát hasznosítunk újra. Erre a hatalmas problémára hívja fel a figyelmet a Műanyagmentes Július, vagyis Plastic Free July.

Az egész bolygót behálózó kihívás több millió ember számára segít az egyszer használatos műanyagtermékek mellőzésében, alternatívák ajánlásával. Arra is felhívja a figyelmet, mennyi teendőnk van még az újrahasznosítás arányának növelésében. A kihívásban résztvevők vállalják, hogy hozzájárulnak a műanyag-hulladéktermelés csökkentéséhez és az azok által okozott hulladékszennyezések megelőzéséhez.

 

Sansin: száz százalékban újrahasznosítható csomagolásban

 

Ha már Te is elkezdted csökkenteni a műanyag-szemeted mennyiségét, van egy remek hírünk: a Sansin termékei száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhetők. Így velünk ezen a téren sem kell kompromisszumot kötnöd! Használatukkal nemcsak bőröd, hanem a Földet is véded!

Tudjuk, hogy ez fontos téma Neked: a Nagy Mosás kutatásunkból kiderült, a válaszadók 82 százaléka szelektíven gyűjti a mosószeres, öblítős flakonokat, és kutatásban résztvevők 67 százalékának fontos, hogy újrahasznosított csomagolású mosószert használjon.

 

For Her Szandra ad tippeket az újrahasznosításhoz

 

A Műanyagmentes Július apropóján arra kértük For Her Szandrát, a népszerű influenszert, adjon tippeket, mi mindenre használható még az újrahasznosított műanyag.

Talán nem is gondolnád, de egy kis leleménnyel lakásod új díszévé varázsolhatod a Sansin dizájnos flakonjait – kiváltva például rossz műanyagokat vagy műanyagba csomagolt, feleslegesen megvásárolt termékeket.

Az első videó ezen a héten, szombaton jelentkezik, és két nagyon mutatós, mosószeres flakonból készült lakásdekor elkészítését mutatja be. A következő hónapokban pedig mindig lesz egy-egy új tippje Szandrának! ITT találod meg a videókat! Szóval, elő az ollókkal, festékes flakonokkal és DIY-ra fel! Ha pedig úgy gondolod, jól sikerült a végeredmény, mutasd meg másoknak is a Sansin felületein vagy a saját közösségi oldalaidon!