fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sansin kozmetikumok: szépség, állatkínzás nélkül

Mindenki egészséges, szép bőrt szeretne. De muszáj állatoknak is szenvedniük ezért a szépségért? A válasz ma már egyértelműen: nem! A Sansin kozmetikumait ugyanazon alapelvek mentén készítettük el, mint mosógéljeinket, öblítőinket, mosogatószereinket vagy baba termékeinket: környezetbarát, természetes összetevőket tartalmaznak, kizárólag vegán alapanyagokból készülnek és előállításuk során egyetlen állatkísérletet sem végzünk.

 

A Sansin több mint 1000 nő megkérdezésével készült Nagy Mosás Kutatásából kiderült: a megkérdezettek közel 90 százaléka számára fontos, hogy állatkísérlet-mentes termékeket használjon. Ez azért örömteli információ, mert a világban sajnos még napjainkban is rengeteg állatkísérlet zajlik: a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) becslései szerint évente mintegy 100 millió lehet a kíséretekben használt gerinces állatok száma.

 

A Sansinnak minden élőlény fontos

 

Ráadásul a kísérletek mindössze 6 százalékát végzik gyógyászati célból, több mint 60 százalékuk hadászati célokat szolgál, az állatkísérletek 31 százalékáért pedig a szépségipar felel.

A Sansin az első pillanattól zéró toleranciát alkalmaz az állatkísérletek kérdésében: sem termékeink előállítása, sem a tesztek során nem alkalmazunk ilyen megoldásokat, mert elkötelezettek vagyunk minden élőlény védelme mellett. Ezt egy külső, független szervezet is igazolja: a Vegan Society.

Az a termék, amely a Vegan Society emblémáját viseli, garantáltan állatkísérlet-mentes és vegán. A minősítéssel rendelkező termékeket rendszeres felülvizsgálaton tesztelik. Adatbázisukban itt kereshetsz, természetesen a Sansint is megtalálod.

 

A természet érintésével gondoskodunk bőröd szépségéről

 

Tudjuk, hogy bőröd egészsége nagyon fontos számodra, ezért a Sansin kozmetikai termékei az állatkísérlet-mentességen túl kíméletesen tisztítják és ápolják a bőröd, a természet gyengédségével. Különleges formulájuk összeállításakor törekedtünk a növényi összetevők lehető legnagyobb arányú használatára. Kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől. Nem tartalmaznak foszfátot, szulfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagot és szilikont sem. Ennek köszönhetően normál és érzékeny bőrűek is használhatják.

Folyékony szappanunk, tusfürdőink, testápolóink olyan természetes, növényi összetevőket tartalmaznak, mint az argán- és mandulaolaj vagy a kamilla. Bőrkímélő tulajdonságaikat dermatológiai tesztek igazolják.

Flakonjaink pedig környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készülnek, és 100 százalékban újrahasznosíthatók. Így használatukkal nemcsak bőröd, hanem a Földet is véded!