fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sansin: létezik hatékony és környezetkímélő mosás!

A legfontosabb szempont, ami alapján mosószert választasz, a hatékonyság – derült ki a mosási szokásokról készített online kérdőíves kutatásunkban. Szerencsére a környezettudatosság és az állatvédelem is egyre hangsúlyosabb szempont számodra. És persze a kedvező ár sem mellékes. A jó hír az, hogy a Sansin mindegyik elvárásodnak megfelel!

 

Online kérdőíves felmérésünk, a Nagy Mosás Kutatás májusban felmérte a magyarok mosási szokásait – a részletes eredményeket ITT találod.

Több mint 1000-en töltöttétek ki kérdőívünket, és többek között azt is megtudhattuk Tőletek: a legfontosabb döntési szempont számotokra egy mosószer vásárlásakor a hatékonyság. A válaszadók közel 57 százaléka jelölte meg ezt a tényezőt. Második helyen az szerepel, hogy környezetkímélő legyen a termék (18%), harmadik helyre pedig az ár került (15%). Külön öröm, hogy a megkérdezettek számára az is kiemelten fontos, hogy állatkísérlet-mentes legyen a mosószerük.

 

Független teszt igazolja: hatékony a környezetkímélő mosószer

 

Beszéljünk hát a hatékonyságról! A legfontosabb tévhit, amit el kell oszlatnunk, az, hogy ami hatékonyan óvja a Földet, az nem hatékony a foltok és szennyeződések ellen. Ma már nem kell kompromisszumot kötnöd a tisztaság és környezetvédelem között!

Erre bizonyítékunk is van: a Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral. Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.

Az ÉMI-TÜV SÜD piacvezető, független tanúsító tesztjének 8 kategóriájából csupán 4-ben bizonyult hatékonyabbnak a szintetikus mosószer, mégpedig a vér-, a kakaó-, a tinta- és kénszennyeződés tisztítása esetében. Szignifikáns lemaradást azonban ezekben a kategóriákban sem mutatnak az organikus, környezetkímélő mosószerek. A további 4 kategóriában, a szén-, a kőolaj-, a klór- vagy a vörösborfolt tisztításában pedig egyenesen felül is múlják a szintetikus termékeket!

ITT részletesen elolvashatod, hogyan is teljesít a Sansin egy ilyen teszten.

 

Aranyszabályok a hatékony mosáshoz

 

A hatékonyság Rajtad is múlik. A Sansin ezért adott már Neked 5+1 tippet ahhoz, hogy a mosás a lehető leghatékonyabb legyen a környezetre és a pénztárcádra nézve is! ITT megnézheted a javaslatainkat!

De ha most csak a rövidített verzióra van időd, íme, a 3 legfontosabb aranyszabály: ne használj több mosószert a szükségesnél, válassz környezetbarát mosószert, éspedig olyan terméket, ami már alacsony hőfokon is jól tisztít!