fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sansin kozmetikumok: védd bőröd a természet gyengédségével!

Szeretnénk bőröd egészségét még hatékonyabban óvni, ezért kozmetikumokkal bővítjük a Sansin termékpalettáját. Rövidesen a boltok polcain is találkozhatsz termékeinkkel, kövesd oldalainkat a friss hírekért! Első körben tusfürdőnket, folyékony szappanunkat és testápolóinkat próbálhatod ki, de további meglepetésekkel is készülünk!

 

Aki már találkozott a Sansin mosógéljeivel, öblítőivel, mosogatószereivel, valamint baba samponjaival, fürdetőivel és mosógéljeivel, az pontosan tudja: vegán és környezetbarát termékeink természetes, organikus összetevőkből készülnek. Így egyszerre védik egészségedet és bolygónkat.

Annak érdekében pedig, hogy bőrödet még hatékonyabban óvhassuk, elkészítettük felnőtt kozmetikum-családunkat is, melynek első tagjai rövidesen megjelennek a boltok polcain!

 

Különleges formula, növényi összetevőkkel

 

A Sansin kozmetikai termékei kíméletesen tisztítják és ápolják a bőröd, a természet gyengédségével. Különleges formulájuk összeállításakor törekedtünk a növényi összetevők lehető legnagyobb arányú használatára. Kellemes illatuk mentes 26 potenciális illatallergéntől. Nem tartalmaznak foszfátot, szulfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagot és szilikont sem. Ennek köszönhetően normál és érzékeny bőrűek is használhatják.

Folyékony szappanunk, tusfürdőink, testápolóink olyan természetes, növényi összetevőket tartalmaznak, mint az argán- és mandulaolaj vagy a kamilla. Bőrkímélő tulajdonságaikat dermatológiai tesztek igazolják, ezen kívül a Vegan Society tanúsítványával is rendelkeznek, vagyis nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, és előállításuk során nem végzünk állatkísérleteket.

Flakonjaink pedig környezetbarát, újrahasznosított anyagokból készülnek, és 100 százalékban újrahasznosíthatók. Így használatukkal nemcsak bőröd, hanem a Földet is véded!

 

Folyékony szappan

 

Bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz. A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.

Folyékony szappanunk ápoló hatásához a speciális kivonatok és olajok is hozzájárulnak, mint a mandulaolaj és a kamilla.

 

Testápoló

Hatóanyagai védik a bőrt a kiszáradástól. Használata egyszerű, könnyen eloszlatható és  gyorsan beszívódik a bőrbe. Kíméletes formulája természetes növényi alapanyagokat tartalmaz. Normál és érzékeny bőrre is ajánlott. Ápoló hatásához az argán- és mandulaolaj speciális összetevői is hozzájárulnak.

 

Tusfürdő

Bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz. A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket a test teljes felületén, a hidratáló hatású glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák kiszáradását.

Speciális argán- és mandulaolaj-tartalmának köszönhetően óvja és ápolja bőröd.