fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Egész évben gyereknap a Sansin baby termékekkel

Végre itt a gyereknap! Egy szerető szülőnek persze minden napja a gyermeke körül forog. A szeretet pedig gondoskodást is jelent: mindenből a legjobbat szeretnénk megadni gyermekünknek. Így van ez a tisztálkodószerek és mosószerek esetében is. Sajnos a szintetikus termékek rengeteg káros anyagot tartalmaznak, melyek irritálhatják, károsíthatják gyermeked érzékeny bőrét. Azért fejlesztettük ki a természetes és organikus összetevőket tartalmazó, vegán Sansin Baby termékcsaládunkat, hogy Veled együtt óvjuk, védjük ezt a csodát.

Sansin Baby: gyengéd gondoskodás

Létezik-e nagyobb szeretet, gondoskodás annál, mint hogy vigyázunk arra, akit szeretünk? Gyermekeinknek mindenből a legjobbat akarjuk megadni – nemcsak gyereknapon, hanem az év minden egyes napján. Veled együtt a Sansin Baby is egész évben gondoskodik gyermekedről.

Olyan univerzális baba mosószereket, samponokat és fürdetőket fejlesztettünk ki, amelyek organikus anyagokat tartalmaznak, hipoallergének és dermatológiailag teszteltek. Így gyengéden, mégis hatékonyan védheted a kicsi bőrét.

 

Kerüld az irritáló anyagokat!

Miért fontos odafigyelned arra, hogy milyen termékeket használ gyermeked? Mert a különböző vegyi és allergizáló anyagok könnyebben felszívódnak a vékonyabb bőrükön keresztül. A szintetikus anyagokkal teli termékek pedig sajnos komoly problémákat okozhatnak. Az irritáló SLS (Sodium Lauryl Sulphate) például sokaknál vált ki allergiás reakciókat.

A kozmetikumokban, tisztálkodási szerekben található kőolaj-származékok komoly terhelést jelentenek környezetünk számára, de bőrünknek is. Eltömítik a pórusokat, akadályozzák a bőr méregtelenítését, erősítik a gyulladásra való hajlamot. A szilikon krémekben alkalmazva rövidtávon sejtduzzasztó és felületi simító hatású, vagyis használata után feszesebbnek, fiatalabbnak tűnik a bőr. Sajnos azonban ez csak látszat: a szilikon valójában inkább dehidratálja és öregíti a bőrt. Sokszor a mesterséges illatanyagok is allergiás reakciókat válthatnak ki, amelyek gyermeked bőrén még súlyosabban jelennek meg.

Hipoallergén és dermatológiailag tesztelt

Az új hazai vegán termékcsalád, a Sansin Baby nem tartalmazza ezeket a káros anyagokat. Hipoallergén formuláinkat úgy fejlesztettük ki, hogy minimalizálják a használatukhoz kapcsolódó allergiás reakciók kockázatát. Erre garanciát jelentenek dermatológiai tesztjeink,
amelyek bizonyítják számodra: miközben a foltokkal elbánik, a Sansin Baby óvja kisgyermeked bőrét.

Mivel a Sansin vegán termék, nem tartalmaz állati összetevőket sem. És még állatkísérleteket
sem végzünk tesztjeink során! Így nemcsak gyermekedet, hanem a Föld élőlényeit is óvjuk!