fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

3 megdöbbentő adat a nemzetközi klímaváltozási akciónapon

Május 15-e a Nemzetközi klímaváltozási akciónap, amely arra hívja fel a figyelmet: Földünk jövőjéért sürgősen cselekednünk kell. A felelősségünk pedig közös, a saját tetteinkkel mindannyian felelősek vagyunk bolygónkért. Olvasd el, mit tehetsz Te, és mit teszünk mi, felelősségteljes gyártóként, a Földünkért!

 

A klímaváltozás és környezetszennyezés korát éljük. A Nemzetközi klímaváltozási akciónap, amelyet május 15-én rendeznek, éppen arra emlékeztet: a folyamatot azonnal meg kell állítani, és ezért mindannyian felelősek vagyunk. Hogy mit jelent a klímaváltozás bolygónknak? 3 megdöbbentő adattal érzékeltetjük:

 

40 százalék – ennyivel kisebb az Antarktiszt fedő jégtakaró kiterjedése, mint 26 évvel ezelőtt.

 

1 Celsius-fok hőmérséklet-növekedés a világ vizeiben 5 százalékkal csökkenti a tengeri állatok mennyiségét.

 

4 millió tonna szén-dioxidot vonnak ki évente csak a magyar erdők a légkörből, ezzel több mint 700 000 emberre jutó kibocsátást ellensúlyoznak. Ha nem lennének, ennyivel több üvegházhatású gáz kerülne a légkörbe, emelve a Föld hőmérsékletét.

 

Termékek a környezetvédelem jegyében

Szerencsére egyre több gyártó és fogyasztó ismeri fel, hogy ha nem tesz sürgősen valamit, akkor a következő nemzedéknek súlyos problémákkal kell szembenéznie. Ezért jelennek meg olyan innovatív termékek, amelyek már a környezetvédelem jegyében készültek. Keresd Te is ezeket a termékeket, és máris tettél egy fontos lépést a változás érdekében!

Ha elég sokan térnek át rájuk, lassan megindulhat a pozitív változás: az egyes emberek mindennapi életében is megfogyatkoznak az egészségre káros vegyszerek, és a környezet károsanyag-terhelése is fenntartható módon, tartósan kezd csökkeni.

 

Sansin: élet káros anyagok nélkül

A vegán, öko, bio mosószer, a Sansin számára rendkívül fontos bolygónk védelme. Azt valljuk, közös felelősséget viselünk a Földért. Kicsiben, a saját tetteinkkel mindannyian felelősek vagyunk azért, ami a Földünkkel történik. Ezért készítünk növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket.

Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink és baby termékeink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Nem dolgozunk káros vegyszerekkel, gyártási folyamatunk ökológiai lábnyomát folyamatosan igyekszünk csökkenteni. Nem végzünk állatkísérleteket. Termékeink csomagolásához pedig újrahasznosított anyagokat használunk. Óvd meg velünk magad és gyermekeidet, valamint a Földet!