fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Ölelj meg egy fát a Sansinnal!

Már nagyon hiányzik egy ölelés, de a barátaiddal, családoddal még mindig nem találkozhatsz? Akkor van egy tippünk: ha a járványügyi korlátozások számodra lehetővé teszik, a Madarak és fák napján, május 10-én menj a természetbe, és ölelj meg egy fát! Ha pedig még mindig a négy fal között kell maradnod, egy szobanövény is megteszi! Az ölelés szeretethormont szabadít fel a szervezetedben, megnyugtat, ellazít. Tökéletes lehangoltság, fáradtság, stressz ellen! Erről Győrfi Dániel, a népszerű influenszer is tud mesélni, aki TikTok-on már teljesítette is a #sansinchallenge-et.

 

Hosszú hetek „maradjotthonja” után a magyarok szerencsésebb része végre legálisan mozdulhat ki a négy fal közül. De a koronavírus-járvány miatt még mindig óvatosnak kell lennünk, hiába hiányoznak már mindenkinek nagyon a baráti beszélgetések, a nagy ölelések.

A Sansin ezért azt javasolja: még ne menj a zsúfolt helyekre, inkább a természetbe, a szabad levegőre! És még ne embereket ölelgess, hanem … mondjuk egy fát! Ünnepeld ezzel, hogy újra „legálisan” mehetünk a természetbe! Az ölelés szeretethormont szabadít fel a szervezetedben, megnyugtat, ellazít. Tökéletes lehangoltság, fáradtság, stressz ellen!

Az első magyar vegán mosószer, a Sansin ezért május 10-én, a Madarak és fák napján kihívást indít a TikTok platformon: ölelj meg egy fát és készíts erről videót! A #sansinchallenge első videóját Győrfi Dániel, a népszerű influenszer készítette el.

Mivel Dani Pest megyében él, nem mehetett ellenébe a kijárási korlátozásoknak, ezért a kihívás teljesítéséhez sem mozdult ki a négy fal közül: a szobanövényét tüntette ki figyelmével!

A videót itt találod: https://www.tiktok.com/@gyorfidani

Készítsd el Te is a saját videódat és töltsd fel a TikTok-ra #sansinchallenge megjelöléssel!

És hogy miért ünnepeljük ezen a napon a madarakat és fákat 1902 óta? Hogy felhívjuk a figyelmet a természet védelmére. Tudtad például, hogy a fák lassítják az éghajlatváltozást, és számos „szolgáltatással” védik egészségünket, jóllétünket? A Föld Napja Alapítvány gyűjtéséből kiderül: a fák oxigént termelnek és sok légkört melegítő szén-dioxidot kötnek meg. Egy 50 éves lombos fa 50 kilogramm oxigénnel dúsítja a légkört és közel 70 kilogramm szén-dioxidot dolgoz fel egy vegetációs időszakban. A fák 400 kilogramm egyéb szennyeződést is kiszűrnek a levegőből (port, nitrogén-dioxidot, kén-dioxidot), és évente 4000 liter vízpárát juttatnak a levegőbe – enyhítve a forró nyarakat. Igazán megérdemelnek egy ölelést!