fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Öko, bio és vegán: ezért válaszd a Sansint

Az élhető jövő felé vezető út környezetkímélő, bio és vegán termékekkel van kikövezve. A Sansin azt vallja, közös felelősséget viselünk a Földért. Ezért készítünk növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket. Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink és baby termékeink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Óvd meg velünk magad és gyermekeidet, valamint a Földet!

 

A világ négy fal közé szorult és megbénult az utóbbi hetekben a koronavírus-járvány miatt. A helyzet talán egyetlen pozitív hozadéka, hogy a Föld fellélegzett: a légszennyező anyagok és az üvegházhatású gázok légköri koncentrációjának jelentős csökkenése tapasztalható. Kevesebb a légkörben a nitrogén-dioxid és a szén-dioxid is, hiszen drasztikusan visszaesett a gépkocsihasználat, szinte leállt a légi közlekedés és az ipari tevékenységek egy része.

Elképesztő, milyen gyorsan vette vissza a természet, ami az övé: Velence tisztuló vizű lagúnáiban újra medúzák és kishalak úszkálnak, a világ metropoliszai felől eltűnt a gomolygó szmog és újra látszanak éjszakánként a csillagok.

De mi lesz, amikor visszatérünk korábbi mindennapjainkhoz? Megyünk tovább, mintha mi sem történt volna? Ez az, amit biztosan nem tehetünk meg – mert ezzel Földünk és gyermekeink jövőjét kockáztatjuk.

 

Termékek a környezetvédelem jegyében 

A klímaváltozás és környezetszennyezés korában szerencsére egyre több gyártó és fogyasztó ismeri fel, hogy ha nem tesz sürgősen valamit, akkor a következő nemzedéknek súlyos problémákkal kell szembenéznie. Ezért jelennek meg olyan innovatív termékek, amelyek már a környezetvédelem jegyében készültek.

Ha elég sokan térnek át rájuk, lassan megindulhat egy pozitív változás: az egyes emberek mindennapi életében is megfogyatkoznak az egészségre káros vegyszerek, és a környezet károsanyag-terhelése is fenntartható módon, tartósan kezd csökkeni.

 

Növényi alapú, környezet- és bőrkímélő

A vegán, öko, bio mosószer, a Sansin vallja: közös felelősséget viselünk a Földért. Ezért gyártóként mi is megtesszük a magunkét: növényi alapanyagú, biológiailag könnyen lebomló, környezet- és bőrkímélő termékeket készítünk.

Mosószereink, öblítőink, mosogatószereink és baby termékeink sem tartalmaznak szintetikus anyagokat, foszfátot, petrolkémiai származékokat, színezőanyagokat és szilikont. Nem dolgozunk káros vegyszerekkel, gyártási folyamatunk ökológiai lábnyomát folyamatosan igyekszünk csökkenteni. Termékeink csomagolásához újrahasznosított anyagokat használunk.

Hisszük: az élhető jövő felé vezető út környezetkímélő, bio és vegán termékekkel van kikövezve.

 

Miért válaszd a Sansint?

Milyen előnye van még, ha elhagyjuk az összetevők közül a káros vagy gyanús vegyszereket?

Azon túl, hogy nem mérgezed tovább környezetedet, magadat és gyermekeidet sem mérgezed tovább. Nem juttatsz be a szervezetedbe káros anyagokat és minimálisra csökkented a lehetséges allergiás reakciók kockázatát.

Az állatokat is óvod: a Sansin termékei ugyanis semmilyen körülmények között sem kerültek állati tesztelésre.

És – valljuk be, nem utolsó szempont –, a minőségben sem kell kompromisszumot kötnöd! A Sansin tisztítóhatása egyedülálló: hatékonyan és egyszerűen, mégis kíméletesen távolítja el a közmondásos „makacs foltokat”. A ruhák pedig puhák és finom tapintásúak maradnak – a természetes, növényi anyagoknak köszönhetően enyhén púderes, nagyon kellemes és egyáltalán nem tolakodó illat árad majd belőlük.