fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Sansin Baby: a vegán mosószer, ami csak a foltokkal bánik el, gyermeked bőrével nem

A családi ruhatár legaranyosabb darabjai a babaruhák – és sokszor a legkoszosabbak is. Hogyan bánj el makacs foltokkal úgy, hogy közben gyermeked bőrét is megóvod a szintetikus vagy allergizáló anyagoktól? Az új magyar vegán mosószer, a Sansin segít Neked néhány hasznos tippel!

 

A gyermekek bőre vékonyabb és sérülékenyebb, mint a felnőtteké. Gyorsabban és intenzívebben reagál a külső ingerekre: könnyen kipirosodik, hámlik, irritálódik. A különböző vegyi és allergizáló anyagok is könnyebben felszívódnak a vékonyabb bőrön keresztül.

Az új hazai vegán termékcsalád, a Sansin éppen ezt az érzékeny csodát védve fejlesztette ki univerzális baba mosógéljeit, samponjait és fürdetőit, amelyek organikus anyagokat tartalmaznak, hipoallergének és dermatológiailag teszteltek.

 

Gyengéd hatékonyság

A gyakorló szülők számára ismert a koreográfia: napközben egy kis répa, egy kis cékla, néhány pötty kakaó…és estére máris felismerhetetlen a kedvenc ruhadarab. A folteltávolítás során a Sansin Baby univerzális mosógél gyengéden, de hatékonyan képes megtisztítani a picik ruháit. Ráadásul fiús és lányos illatban is elérhetők!

Miközben a foltokkal elbánik, a Sansin Baby óvja kisgyermeked bőrét. Nem tartalmaz irritáló SLES-t és SLS-t, ahogyan petrolkémiai származékokat sem. A termékcsalád illatai nem veszélyesek, és 100 százalékban allergén-mentesek. Mivel a Sansin vegán termék, semmilyen állati összetevőt sem tartalmaz. És még állatkísérleteket sem végzünk tesztjeink során!

 

Hogyan moss?

Az újonnan vásárolt ruhákat érdemes minden esetben kimosni, mielőtt ráadnánk a kicsire, mivel tele lehetnek baktériumokkal. Ezeket a kórokozókat az első mosás alkalmával el tudod távolítani. Érdemes különválasztani mosás alkalmával a felnőtt és gyermekruhákat, legalább egy éves korig. Viszont: ha külön mosol, ha egyben, az a legfontosabb, hogy ruháidon minden esetben használd ugyanazt a mosószert, mint a babaruháknál! Hiszen a mosógépben megmaradnak a mosószerből származó anyagok.

 

Használd ki a magas hő fertőtlenítő erejét!

A kicsik ruháit 60 fokon érdemes mosni. Mindig automata mosógépet használj, mert a kézi mosás nem tudja 100 százalékosan eltávolítani a baktériumokat és szennyeződéseket. A vasalást se hagyd ki! A gyermekruhákat mindenképp ajánlott viselés előtt kivasalni. A ruhákat fordítsuk ki, a vasalás pedig segít a ruhákat megpuhítani, ráadásul azokat a baktériumokat is elpusztítja, amelyek túlélték a mosást.