fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Melyik illat való Neked?

Közeleg a tavasz, és a friss szellő, a nyíló virágok illata új életre kelti érzékszerveinket. Frissességre, üdeségre vágyva válogatunk az egyes termékek között is, és döntésünkben fontos szempont lehet egy megnyerő, kellemes illat. Az első magyar vegán mosószer, a Sansin mindenféle illat kedvelőinek kínál megoldást.

 

Egy mosószer és öblítő választása legalább annyira érzelmi, mint racionális kérdés. Fontos szempont a termék hatékonysága, de legalább annyira fontos az illat, amivel az első kinyitás izgalmas pillanataiban találkozunk.

A közelgő tavasz ráadásul fokozza érzékeinket. Intenzívebben érezzük, keressük a kellemes aromákat, és a puha, illatos ruha tapintása, viselése is igazán kellemes élményt nyújt.

 

Természetes összetevők

 

A Sansin termékei kizárólag természetes és organikus összetevőkből készülnek, legalább 98 százalékban növényi összetevőket és ásványi anyagokat tartalmaznak. Az illatuk ezért nem annyira tolakodó, mint a szintetikus anyagokat tartalmazó termékeké, mégis markáns, kellemes. Nem kell tehát attól tartani, hogy csak annak a terméknek finom az illata, amelyik tele van mesterséges anyagokkal.

 

Az organikus, ellenőrzött ökogazdálkodásból származó alapanyagok hatalmas előnye ugyanakkor, hogy nem allergizálnak, azaz nem irritálják a bőrt. Nincs viszketés, bőrpirosodás vagy kiütés!

 

A lefolyóba kerülve sem fejtenek ki környezetkárosító hatást. A Sansin esetében pedig arra is a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítunk, hogy mind a fejlesztési eljárás, mind a későbbi tesztek során állatkísérlet-mentesek vagyunk, valamint nem használunk génmódosított összetevőket sem.

 

Friss, parfümös, púderes illatok

 

Mindenkinek saját ízlése van az illatokat tekintve. Van, aki frissítő, élénkítő illatokat keres, másnak a nehezebb, parfümösebb illatok a kedvencei, és vannak, akik a púderes, gyengéd, harmonikus aromákra esküsznek.

 

A jó hírünk az, hogy a Sansin mindenkire gondolt. A mosógélek közül a Spring Blossom friss, az Ice Glow virágos, a Heat Flow lágy, a Summer Vibe parfümös, a Summer Essence pedig szenzitív, púderes illatú.

 

Öblítőink között is széles a választék: a Tropical parfümös, az Arctic friss, a Rainforest parfümös, a Moonson virágos, a Caribbean szenzitív, púderes illatú.

 

Mosogatószereink közül a szenzitív, lágy illatok kedvelőinek az Earthday, a virágos illatokat preferálóknak a Sunday, a friss illatot keresőknek a Moonday javasolt.

 

Szenzitív termékeink pedig allergénmentes illattal készülnek, kifejezetten az érzékeny bőrűek számára.

 

Nem kell kompromisszumot kötni

 

Az illatot tekintve tehát biztosan nem kell kompromisszumot kötni. Mi a helyzet a mosási hatékonysággal? Tévhit, hogy ami hatékonyan óvja a Földet, az nem hatékony a foltok és szennyeződések ellen. A Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral.

 

Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek. Így nemcsak az illatban, de a hatékonyságban sem kell kompromisszumot kötnöd!