fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Egészség-kisokos: mit jelent a hipoallergén kifejezés?

Az új magyar vegán mosószer, a Sansin segít, hogy egészségtudatosan választhass a mosó-és tisztítószerek között is. Ha például érzékeny a bőröd, vagy kisbabád egészségét szeretnéd óvni, kiemelten fontos, hogy dermatológiailag tesztelt, PH-semleges termékeket válassz. A jelszó: hipoallergén!

Naponta jelennek meg új és új piros foltok babád bőrén? Gyakran viszketsz Te magad is? Ha igen, akkor a kozmetikumaid mellett a mosószered és öblítőd is alaposan vizsgáld meg. Hiába illatos vagy éppen hatékony ugyanis az a termék, ha közben károsítja bőrödet. Mi az oka annak, ha a frissen mosott ruha viselése után allergiás reakciókat tapasztalsz? Az, hogy a szintetikus mosószerek és öblítők tartósítószereket, illatanyagokat, színezékeket tartalmaznak. Szintetikus maradványaik mosás után is megmaradnak ruháidban, így máris közvetlenül a bőrödre kerülnek, és különféle allergiás reakciókat válthatnak ki.

 

Minimalizálni az allergiás reakciókat

Ezért fontos, hogy olyan termékeket válassz, amelyek összetevői minimalizálják a használatukhoz kapcsolódó allergiás reakciók kockázatát. Ebben segít a hipoallergén jelző: az ilyen termékek ugyanis megfelelnek a dermatológiai laboratóriumban, bőrgyógyászok által végzett teszteknek, mikrobiológiai vizsgálatoknak.

Az első magyar vegán mosószer, a Sansin számára rendkívül fontos bőröd egészsége. Kifejezetten az érzékeny bőrűekre gondolva fejlesztettük ki szenzitív mosószerünket és öblítőnket. A termékek allergénmentes illatúak, és nem tartalmaznak foszfát-petrolkémiai származékot, szilikont vagy színezőanyagot. Vásárlóink visszajelzései alapján még az érzékeny bőrűeknél sem lép fel használata során semmiféle irritáció, viszketés. A kisgyermekek esetében pedig születéstől kezdve fontos odafigyelnünk a pici bőrének egészségére. Nekik készült baby termékcsaládunk – de természetesen az érzékeny bőrű felnőttek is nyugodtan választhatják.

 

Dermatológiailag tesztelt, PH semleges

Dermatológiailag tesztelt, bőrsemleges PH-val rendelkező fürdetőink, samponjaink, mosószereink hipoallergének és dermatológiailag teszteltek. Így gyengéd, mégis hatékony védelmet nyújtanak. Nem károsítják a gyulladt bőr természetes savköpenyét sem, elősegítve ezzel az ekcémával küzdők gyógyulását.

A felesleges kemikáliák kiszűrésével pedig nem csak magadnak és családodnak teszel jót. Az organikus anyagokat tartalmazó készítmények a lefolyóba kerülve sem károsítják a környezetünket, használatuk elenyésző ökológiai lábnyomot hagy. Nem végzünk állatkísérleteket sem, így védve bolygónk élővilágát.