fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Válassz újrahasznosított műanyagot, hogy ezzel is védd a Földet!

Az Európai Unióban évente termelődő 60 millió tonna műanyag csupán 14 százalékát hasznosítjuk újra. Az új magyar vegán mosószer, a Sansin szerint a gyártóknak és a fogyasztóknak egyaránt változtatniuk kell szemléletükön, bolygónk védelme érdekében. A Sansin ezért tartalmaz kizárólag organikus, környezetkímélő anyagokat, és ezért kínálja termékeit újrahasznosított csomagolásban.

 

A Föld óceánjaiba évente körülbelül 8 millió tonna műanyag hulladék kerül. A szemét az óceánokban szigetekbe tömörül össze. A legnagyobb hulladéksziget a Csendes-óceánban található – területe háromszor nagyobb, mint Franciaországé!

Miközben rengetegen beszélnek arról, milyen fontos a műanyag újrahasznosítása, tenni sokkal kevesebben hajlandók az ügy érdekében: az Európai Unióban megtermelt évi 60 millió tonna műanyag csupán 14 százalékát hasznosítunk újra.

Az első magyar vegán mosószer, a Sansin szerint ez így nem mehet tovább, mindenkinek felelősséget kell vállalnia a Föld megmentése érdekében, akár gyártóként, akár fogyasztóként. Ezért időt és pénzt nem kímélve, elhivatott munkával olyan gyártási folyamatot fejlesztettünk ki, amely alkalmas arra, hogy újrahasznosított HDPE regranulátumból gyárthassuk flakonjainkat. Így a Sansin már száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhető.

Felelős társadalmi szereplőként ezzel is jó példát szeretnénk mutatni az iparág valamennyi szereplőjének!

A műanyag kőolajból készülő, adalékok hozzáadásával, mesterségesen előállított anyag, szerkezetének átalakulása miatt a természetbe már nem visszaforgatható. Rendkívül lassan, vagy egyáltalán nem bomlik le, égése során pedig veszélyes anyagok szabadulnak fel. Ezért úgy tudod igazán kímélni a Földet, ha megpróbálsz eleve minél kevesebb műanyagot használni, ahol pedig lehetőség van rá, ott az újrahasznosíthatót választod, hogy minél kevesebb műanyagot kelljen hulladékként kezelni!

Hidd el, a Föld igazán hálás lesz azért, ha elkezded tudatosan csökkenteni az újra nem hasznosítható műanyag-szemeted mennyiségét. Cserébe a Sansin azt ígéri, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd: mosó- vagy mosogatószered, samponod ugyanolyan hatékony és illatos lesz az újrahasznosított műanyagban is!