fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Öko-kisokos: Vegan Society címke, a Föld állatainak védelmében

Szeretnéd védeni bolygónk állatait? Ellenzed az állatkísérleteket? Olyan termékeket keresel, amelyek hasonlóan gondolkodnak hozzád? Keresd a Vegan Society emblémát! Az új hazai vegán mosószer, a Sansin segít, hogy környezettudatosan választhass a mosó-és tisztítószerek között is.

 

Még napjainkban is évente több mint 100 millió gerinces állatot használnak különféle állatkísérletekben. Az egerek, nyulak, tengerimalacok, madarak, halak, macskák és kutyák nagy része elpusztul a kísérletek során.

Szerencsére azonban egyre több ember számára fontos bolygónk állatainak védelme. Mit tehetünk értük a mindennapokban? Válasszunk például olyan termékeket, amelyek garantáltan 100 százalékban vegánok! Az ilyen termékeket jelöli a Vegan Society (Vegán Társaság) hivatalos emblémája. A szervezet 1944 novembere óta működik. Legfőbb célja, hogy iránymutatást adjon azok számára, akiknek a hétköznapjaiban fontos szerepet játszik a veganizmus és az állatok védelme.

A Vegan Society emblémát csak azok a gyártók használhatják, amelyek a termékeiket vegánként határozzák meg, átesnek a hitelesítési eljáráson, megfelelnek a szigorú követelményeknek és befizetik az éves tagdíjukat, amelyet aztán a társaság jótékony célra fordít. A vegán minősítés elnyeréséhez a gyártáshoz tilos felhasználni bármilyen állati eredetű alapanyagot. A termék még tejet és mézet sem tartalmazhat. A tesztek során tilos állatkísérletet végeznie vagy végeztetnie a gyártónak. Tilos bármilyen génmódosított alapanyag használata is.

Az új hazai vegán mosószer, a Sansin számára rendkívül fontos Földünk állatainak védelme. Ezért nem volt kérdés, hogy a Vegan Society által előírt szigorú elvekhez a teljes gyártási folyamat során hűek maradunk. Mosó-és tisztítószereinkkel a mindennapokban is azt szeretnénk képviselni, hogy mindenki számára elérhető és lehetséges az ökológiai lábnyoma csökkentése.

Termékeinkkel mindezt úgy valósítjuk meg, hogy közben a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd: a Sansin ugyanis természetes összetevőinek köszönhetően ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges mosószerek.