fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Nem kell lemondanod a tiszta ruháról, hogy óvd a Földet!

Tévhit, hogy ami hatékonyan óvja a Földet, az nem hatékony a foltok és szennyeződések ellen. A Sansint rendszeresen teszteljük különféle szennyeződésekkel, például kakaóval, fekete ruhafestékkel, vagy éppen vörösborral. Az eredmény pedig bizonyítja, hogy a Sansin növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan jól, sőt, számos esetben még jobban tisztít, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.

 

Sokan azért nem mernek szintetikus mosószerről környezetkímélő termékre váltani, mert utóbbit a tisztításban nem találják eléggé hatékonynak. Hiszen ki szeretne foltos, pecsétes ruhában járni?

A Sansin termékeivel végre a környezetünk, a természet védelme mellett a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd. A Sansin ugyanis gondosan összeválogatott összetevőinek, növényi eredetű, speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.

Ezt független laboratóriumi tesztekkel folyamatosan vizsgáljuk. Rendszeresen végzünk olyan teszteket professzionális laborokban, amelyek során különféle szennyeződésekkel tesztelünk tisztítószereket, köztük szintetikus és organikus termékeket is – természetesen köztük a Sansint is.

Ilyenkor többek között szén-, olívaolaj-, vér-, kakaó-, fekete ruhafesték- és vörösbor-szennyezés is kerül a mosásra váró textilanyagokra, amelyeket aztán hajszálpontosan ugyanolyan körülmények között, ugyanazzal a mosógéppel, ugyanannyi ideig tisztítanak.

A teszteredmények azt mutatják, hogy a szén- és olívaolaj-származékokat éppen a Sansin tisztítja leghatékonyabban, megelőzve a szintetikus mosószereket is. Ugyancsak az élmezőnyben van a Sansin a kakaó-, a tinta- vagy éppen a vérfoltok tisztításában.

Vagyis végre nem kell kompromisszumot kötnöd a makulátlanul tiszta ruhák vagy edények érdekében! Nem kell a környezetet károsító, erős kemikáliákat használó termékeket választanod. Ezzel egyszerre óvod a Föld egészségét és családodat is, hiszen nem teszed ki őket annak, hogy mindennapjaikban különféle kőolajszármazékokkal, mesterséges színezőanyagokkal érintkezzenek.

A teszteredményeket hamarosan részletesen is bemutatjuk itt, a Sansin blogján, kövess minket a friss híreinkért a Facebookon és Instagramon is!