fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Öko-kisokos: ezt jelenti az USDA címke

Szeretnél környezettudatosan választani a mosó-és tisztítószerek között? Figyeld a termékeken található különféle védjegyeket! Az új hazai vegán mosószer, a Sansin segít, hogy eligazodj a címkék között. Új sorozatunkban bemutatjuk, melyik jelzés mit jelent. Az USDA „hitelesítetten bio-alapanyagú” pecséttel kezdjük a sort. Az amerikai egyesült államokbeli ökocímkét nagyon szigorú kritériumrendszer alapján ítélik oda.

 

Az USDA Certified Biobased, vagyis „hitelesítetten bio-alapanyagú” pecsét azt igazolja a fogyasztók számára, hogy a kereskedelmi forgalomban elérhető termék magas arányban tartalmaz olyan összetevőket, melyek természetes eredetűek és biológiailag könnyen lebomlanak.

A védjegy eredetigazolást, megbízhatósági tanúsítványt jelent. Tudatosan ösztönzi a vásárlókat, hogy a biológiailag könnyen lebomló mosó-és tisztítószereket válasszák.

Nem volt kérdés, hogy a Sansin csatlakozik a kezdeményezéshez, hiszen mosószerei, textilöblítői és mosogatószerei organikus, környezetkímélő alapanyagokat tartalmaznak. Termékeinkben kiemelkedően magas, közel 80 százalékos a „bio-based”, vagyis biológiailag lebomló, természetes eredetű összetevők aránya – de a maradék 20 százalék is javarészt természetes-növényi, és/vagy ásványi anyagokból áll.

Ennek köszönhetően az új hazai vegán mosószer, a Sansin csökkenti az ökológiai lábnyomod, védve Földünket. Segít, hogy minimalizáld a hétköznapi életedben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását – például úgy is, hogy száz százalékban újrahasznosított csomagolású terméket választasz!

A környezetünk, a természet védelme mellett pedig természetesen a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd. A Sansin ugyanis gondosan összeválogatott összetevőinek, növényi eredetű speciális formulájának köszönhetően ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges, szintetikus mosó-és tisztítószerek.