fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Vegán mosószerrel nem csak a Műanyagmentes Júliusban véded a Földet

A Földön évente mintegy 300 millió, az Európai Unióban pedig körülbelül 60 millió tonna műanyaghulladék kerül a természetbe. A Műanyagmentes Július fontos problémára hívta fel a figyelmet, de nem elég csak egy hónapban odafigyelni környezetünk védelmére. Az új hazai vegán mosószer, a Sansin segít, hogy kis lépésekkel, mégis hatékonyan és kompromisszumoktól mentesen védd a Földet: kizárólag organikus, környezetbarát anyagokat tartalmaz és száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhető.

 

Mi értelme a Száraz Novembernek, ha utána többet iszol, mint valaha? És mi értelme a Műanyagmentes Júliusnak, ha augusztustól megint minden almát külön-külön műanyag zacskóba csomagolsz a boltban?

 

300 millió tonna műanyag

 

A figyelemfelkeltő hónapok rendkívül hasznosak, mert olyan problémákról beszélnek, amelyek megoldásáért valamennyiünknek tennie kell. De az is fontos, hogy ha már egyszer lelkesen belevágtunk a pozitív változásokba, ne forduljunk vissza!

 

A Földön évente mintegy 300 millió, az Európai Unióban pedig körülbelül 60 millió tonna műanyaghulladék kerül a természetbe a WWF Magyarország adatai szerint. Vagyis egyetlen hónap műanyagmentesség már sajnos nem tud csodát tenni bolygónkkal. Tudatos és visszafordíthatatlan változásra van szükség, hogy megőrizzük unokáinknak a Földet!

 

Az apró lépések is sokat számítanak!

 

Bármennyire is lelkesedtél a Műanyagmentes Júliusért, veled is előfordulhatott, hogy szomjasan a PET-palackos vízért nyúltál a benzinkúton, vagy műanyag zacskóba csomagolt szeletelt kenyérrel kullogtál haza. Mert nem volt más lehetőséged.

 

Tapasztalhattad: pár nap alatt még csodát nem lehet tenni, sem gyökeresen átalakítani az életünket. De elkezdeni mindenképp el lehet, és sok-sok kis lépés is hatalmas eredménnyel járhat bolygónk szempontjából!

 

Tisztaság, természetesen

 

Egy ilyen kis lépés az is, ha tudatosan figyelsz arra, hogy organikus, kizárólag környezetbarát anyagokat tartalmazó mosószert és mosogatószert válassz. Ilyen a Sansin: az új hazai vegán mosószer, ami Vegan Society minősítéssel rendelkezik. Vagyis nemcsak az ökológiai lábnyomod csökkenti, védve ezzel a Földet, hanem minimalizálja a hétköznapi életedben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását, ráadásul előállítása során egyáltalán nem végzünk állatkísérletet!

 

Ha már elkezdted csökkenteni a műanyag-szemeted mennyiségét, van egy remek hírünk: a Sansin száz százalékban újrahasznosított csomagolásban is elérhető. Így ezen a téren sem kell kompromisszumot kötnöd. Ha pedig a Műanyagmentes Július után egy kicsit visszaesett a lelkesedésed, itt a kiváló alkalom, hogy újra egy kicsit jobban odafigyelj a környezetedre!

 

Természetesen a tisztaságban sem kell kompromisszumot kötnöd. A Sansin ugyanis ugyanolyan hatékony, sőt, számos esetben még hatékonyabb a tisztításban, mint a mesterséges összetevőkkel teletömött szintetikus mosószerek. Vagyis úgy tartod tisztán ruháidat és az otthonodat, hogy mellette a Földet is megőrzöd unokáidnak.