fbpx

We are Sansin.

We keep your home clean and our planet green.

#Naturalingredients #Plantorigin #Biodegradable #Efficient
Sansin. nature, future & you

Használj vegán / bio mosószert!

Szinte egészen biztosan nem képezi vita tárgyát az a gondolat, hogy szülőként hatalmas a felelősségünk abban, hogy a lehető legkevesebb ártalmas vegyi anyagnak tegyük ki gyermekeinket – ahogy az sem, hogy különösen fontos lenne, hogy egy élhető környezetet hagyjunk örökül a számukra.

Ehhez azonban sokszor hosszú évek vagy évtizedek berögzült szokásain is változtatnunk kell, többek közt például a hagyományos (szintetikus) tisztítószerekhez való viszonyunkon. Ez persze sokszor nem könnyű, ugyanis a reklámok csábító üzenetei, a személyes kényelemszeretetünk, vagy a lakásunkban száradó ruhák megszokott illata könnyen visszahúz bennünket a „hagyományos mosószerek” használatához. És persze az is igaz, hogy felnőttfejjel gyakran mi is nehezebben váltjuk le a megszokott márkáinkat.

Pedig érdemes bátran kísérletezni, hiszen az új generációs természetes mosószerek tisztító-hatásukban már nagyon is felveszik a versenyt bármelyik „hagyományos mosószerrel” – mindezt pedig úgy, hogy közben szinte alig, vagy egyáltalán nem terhelik a környezetünket.

Miért jók a vegán mosószerek?

Többféle elvárás és igény hívta életre az ilyen jellegű mosószereket, amelyek közül az egyik legfontosabb szülői motiváció, hogy felelős felnőttként szeretnénk a gyerekeinket a lehető legkevesebb ártalmas környezeti hatásnak kitenni, azaz olyan életet biztosítani számukra, ami – amennyire csak lehetséges – mentes a mesterséges anyagoktól és a különböző kemikáliáktól. A természetes összetevőkből álló vegán mosó- és öblítőszerek hatalmas előnye, hogy nem allergizálnak, azaz nem irritálják a bőrt (nincs viszketés, bőrpirosodás vagy kiütés), valamint a lefolyóba kerülve sem fejtenek ki környezetkárosító hatást. Arról nem is beszélve, hogy sem azok fejlesztési eljárása, sem későbbi tesztelése során nem kísérleteznek állatokon, valamint nem használnak génmódosított összetevőket.

Lehetséges megoldás: Vegan Society igazolás

A Sansin termékek egyik legfontosabb küldetése, hogy segítséget nyújtson azoknak a szülőknek, akik a gyerekeik számára biztosított egészséges és tudatos táplálkozás mellett arra is nagy hangsúlyt szeretnének fektetni, hogy csökkentsék szervezetük szintetikus és káros anyagokkal való találkozását, azaz, amennyire csak lehetséges, vegyi anyagoktól mentes háztartási környezetet biztosítsanak a számukra (mindezt pedig úgy, hogy lehetőség szerint ne kelljen kompromisszumot kötni a tisztítóerő / fehérítő hatás, folteltávolítás, gazdaságosság és kiszerelés / csomagolás terén sem).

Fontos tudnunk, hogy a Vegan Society – termékeket minősít, nem pedig cégeket. A logójukat viselő mosószerek igazoltan állatkísérletektől mentesen kerülnek előállításra, illetve megkövetelik a génmódosított összetevők jelölését (amelyek előállításhoz használt ipari segédeszközök esetében sem engedik az állati eredetű összetevők felhasználását).

Miért jó a Sansin mosószercsalád?

A Sansin megbízható, hazai minőséget képvisel, fő profilja az egészségtudatos és környezetbarát háztartási mosó- és tisztítószerek előállítása, miközben a vállalat elhivatottan ügyel a környezetvédelemre. Ezzel együtt a legmagasabb gyógyszeripari, valamint természetes hatású termékekkel szemben támasztott elvárásoknak is megfelel. A Sansin termékek természetes növényi alapanyagokból készülnek, biológiailag lebomlanak, csak és kizárólag 100%-os növényi hatóanyagokat tartalmaznak (így például mikro műanyagoktól is mentesek), valamint a hazai mosó-és tisztítószer piacon szinte egyedülálló módon, 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült csomagolásban kaphatóak. Összetevőik között növényi eredetű, vegán alapanyagokat találhatunk, amelyek semmilyen körülmények között sem kerültek állati tesztelésre.

Nem kell kompromisszumot kötnünk a minőségben!

A Sansin tisztítóhatása egyedülálló: a mosószer már 30 °C-on is tökéletesen tisztít, azaz nem marad oda nem illő folt a színes ruhákon. Hatékonyan és egyszerűen eltávolítja – a reklámokban is sokat hallott kifejezésként használt – „makacs foltokat és szennyeződéseket”. A ruhák pedig puhák és finom tapintásúak maradnak – a természetes, növényi anyagoknak köszönhetően pedig enyhén púderes, nagyon kellemes és egyáltalán nem tolakodó illat árad majd belőlük.

Hat „szülői érv” a Sansin mellett

  1. A megkérdezett kismamák véleménye szerint a Sansin termékek jól beváltak a terhesség teljes ideje alatt is.
  2. Már alacsony hőfok mellett is teljesen tisztára mosta a ruhákat, a beszürkült pelusok és body-k is visszakapták a fehérségüket.
  3. Nem csak hatékonyan tisztítja az összes szennyeződést (sár, fű, ételmaradék, üdítő, fagyi foltok stb.), de napokig megmarad a ruha kellemes illata.
  4. Mosás után a ruhák, törölközők puhák és kellemes tapintásúak lesznek.
  5. Esztétikus a kiszerelése, azaz nem kell dugdosni a vendégek elől. A normál, műanyag, újra hasznosítható flakon nem csak belbecsében, de külcsínyében is „mindent visz”. Formája a római vázákat szimbolizálja, de ez nem megy a tárolási mennyiség rovására.
  6. A kiszerelés ár-érték arányban kifejezetten gazdaságos megoldást kínál.